Aeroterma Technik WD-F9

9.3
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Technik WD-F9 este o aeroterma exemplara, destinata momentelor cand ai nevoie de un aer cu temperatura constanta intr-un spatiu industrial. Compacta si extrem de eficienta, aeroterma reuseste sa uimeasca ori de cate ori este pornita. Este un produs romanesc si stim cu totii cat de rezistente sunt! Vezi aici PRETUL cel mai mic din ROMANIA !

Aspectul sau nu este unul tocmai elegant, insa este un aspect profesional. Se potriveste de minune intr-un loc in care este doar aparatura tehnica si isi fac loc cu usurinta chiar si in spatiile ce necesita ceva mai mult simt estetic. Este o aeroterma rosie, combinand mici insertii de argintiu si negru. Dispune de un maner bine pozitionat, care o face destul de usor de deplasat, in orice parte.

Aeroterma este cubica si are dimensiuni destul de mici, in ciuda faptului ca este foarte puternica. Astfel, cei care o folosesc, vor descoperi dimensiuni de pana in 50 de cm in inaltime si 36 de centimetri in adancime si latime. Greutatea acestei aeroterme industriale este de 11 kg, asadar poate sa fie mutata cu usurinta, cu o singura mana.

 

Cum isi face aeroterma Technik WD-F9 treaba?

Technik WD-F9 este echipata cu un termostat si cu un dispozitiv care reseteaza automat termostatul. Va prezentam acelasi principiu de functionare si in cazul acestui model prezentat putin mai inainte. Rolul termostatului este unul deosebit de important, deoarece reuseste sa simta temperatura care intra in aeroterma si sa controleze in felul acesta temperatura camerei, in functie de ceea ce doreste utilizatorul. Termostatul opreste incalzitorul pentru a preveni supraincalzirea, insa lasa ventilatorul sa functioneze tot timpul.

Aeroterma Technik WD-F9

             Vezi IMAGINI la rezolutie completa !

Ce dotari are aceasta?

Technik WD-F9 este un dispozitiv destinat mediului industrial in special. Din acest motiv, este dotat cu o putere generoasa, care ajunge pana la 9000 W. Puterea este suficienta pentru a oferi o incalzire puternica, de 800 de metri cubi pe ora. Termostatul este unul dintre elementele cheie ale aerotermei, deoarece este cel care poate mentine temperatura la un anumit nivel.

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste alimentarea, Technik WD-F9 se alimenteaza electric, asadar, te poti bucura de ea oriunde exista o priza. Este adevarat, necesita o priza de 400 V, insa tinand cont ca este destinata unui spatiu industrial, sansele de a gasi o astfel de priza sunt destul de mari.

Technik WD-F9 dispune si de o siguranta de 16 A si reuseste sa aiba un debit de aer generos, de 800 M3 pe ora.

 

Cat costa si ce garantie are aeroterma prezentata?

Pretul este un element deosebit de important, mai ales atunci cand vine vorba despre achizitii mari. Desi pare o achizitie mare, aeroterma Technik WD-F9 este de fapt o investitie destul de mica. Aceasta face parte din clasa de preturi inferioara, in ciuda numeroaselor dotari de care dispune.

Fiind construita din materiale de cea mai buna calitate si avand eficienta testata, Technik WD-F9 dispune de nu mai putin de 12 luni de garantie, in cazul persoanelor juridice si pana la 24 de luni de garantie in cazul persoanelor fizice.

Asadar, daca vrei o aeroterma cu aer cald, pentru a incalzi o hala industriala sau o incapere mare, Technik WD-F9 este o optiune ideala, deoarece ajuta la economie si este deosebit de eficienta.

 

Aeroterma Technik WD-F9
Aeroterma romaneasca Technik WD-F9

Cumpara produsul de la cele mai bune magazine cu livrare gratuita!

Technik WD-F9 este o aeroterma exemplara, destinata momentelor cand ai nevoie de un aer cu temperatura constanta intr-un spatiu industrial. Compacta si extrem de eficienta, aeroterma reuseste sa uimeasca ori de cate ori este pornita. Este un produs romanesc si stim cu totii cat de rezistente sunt! Vezi aici PRETUL cel mai mic din ROMANIA ! Aspectul sau nu este unul tocmai elegant, insa este un aspect profesional. Se potriveste de minune intr-un loc in care este doar aparatura tehnica si isi ...
9.3 Scorul total
Review produs

Notele acordate de echipa ReviewCenter si de catre utilizatorii nostri pentru produsul prezentat!

Pret
8
Putere
10
Performanta
9
Siguranta
10
Adauga reviewul tau
Recomandarea ReviewCenter.ro 2014
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0
    0