Arctic WTT100P

4.8
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Arctic WTT100P este acel tip de masina de spalat pe care si-o poate permite oricine pentru ca este foarte ieftina, Vezi PRETUL ACTUAL !. In ciuda acestui fapt este o masina de spalat rufe care ofera multe si are o capacitate de incarcare mare, de pana la 7 kg.

 

Detalii tehnice ale masinii de spalat rufe Arctic WTT100P

Este o masina de spalat semi-automata, incarcarea cu rufe se face pe verticala adica prin partea de sus a acesteia, nu prin fata ca la alte modele de masini de spalat, iar cuva este confectionata din polipropilena ca la toate celelalte masini de spalat de calitate. Tamburul este confectionat din otel inoxidabil, deci nu va trebui sa va faceti probleme cu depunerile de calcar sau de oxidarea acestuia.

Are o greutate de doar 23 de kg, adica de 2-3 ori mai mica decat orice alta masina de spalat rufe, insa dimensiunile sunt ceva mai mari, de 90,5 cm inaltime, cu 83.2 latime si o adancime de 46.7 centimetri. Totusi, la un asa pret nu avem ce ii reprosa.

 

 

Masina de spalat rufe semiautomata Arctic WTT100P

Vezi IMAGINEA la rezolutie completa !

Arctic WTT100P are un aspect simplu si elegant

Acest model are un aspect clasic, simplu si elegant! Vine in varianta de culoare alba si este dotata cu butoane robuste si rezistente de forma circulara. Are o putere totala de 600w, 400 pentru functia de spalare si 200w pentru stoarcere sau centrifugare.

 

Dotari si functii ale masinii de spalat

Din selectorul pentru durata spalarii puteti seta o durata de la 1 la 15 minute, iar pentru functia de centrifugare puteti opta la o durata cuprinsa intre 1 si 5 minute. Aceasta este dotata cu functie de protectie la apa, avand standardul IPX4 Clasa I.

Asadar, pentru cei care au nevoie de o masina de spalat rufe semi-automata, cu un pret scazut, calitate pe masura, un design simplu si o greutate extrem de mica, Arctic WTT100P pare a fi alegerea potrivita. Desi nu are multe programe de spalare precum o masina de spalat rufe de la Samsung, cum ar fi modelul Samsung WF70F5E0N2W despre care va povesteam aici zilele trecute, isi face totusi foarte bine treaba.

 

Parerile clientilor despre Arctic WTT100P

Am auzit numai pareri de bine de la cei care folosesc acest model de masina de spalat semi-automata. Bineinteles ca nu se poate compora cu o masina de spalat rufe automata, care are fel si fel de specificatii minune, dar pentru acesti bani nu putem cere mai mult. Totusi, daca doriti sa va usurati muncamai mult, ati putea opta pentru un model mai inteligent cum ar fi cele despre care am scris deja pareri pe site.

 

Arctic WTT100P
Vezi oferta eMag !
ARCTIC WTT100P

24 luni garantie si transport gratuit !

Arctic WTT100P este acel tip de masina de spalat pe care si-o poate permite oricine pentru ca este foarte ieftina, Vezi PRETUL ACTUAL !. In ciuda acestui fapt este o masina de spalat rufe care ofera multe si are o capacitate de incarcare mare, de pana la 7 kg.   Detalii tehnice ale masinii de spalat rufe Arctic WTT100P Este o masina de spalat semi-automata, incarcarea cu rufe se face pe verticala adica prin partea de sus a acesteia, nu prin fata ca la alte modele de masini de spalat, ...
4.8 Scorul total
Review produs

Parerile noastre si ale utilizatorilor despre produsul prezentat in articol.

Putere centrifugare
3
Calitate si performanta
6.5
Dotari
5
Adauga reviewul tau  |  Citeste reviewurile si comentariile
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0