Boilerul Ariston Velis 80

Ariston Velis 80, boiler electric de 80 L cu funcție de control electronic
8.8
Notele utilizatorilor: 8.0/10 (1 voturi)

 

2 motive sa optezi pentru Velis 80:

1. Performanta inalta si designul compact

Piata boilerelor este invadata in prezent de mii de produse, in marea lor majoritate insa de o calitate cel putin indoielnica. Iar daca Ariston este un brand recunoscut pentru fiabilitatea si performatele de top ale boilerelor pe care le produce, nu acelasi lucru se poate spune si despre restul producatorilor.

De aceea, pentru ca stim ca nu vrei sa cumperi un boiler nou la fiecare doi ani, am identificat astazi unul dintre cele mai rezistente astfel de produse. Ariston Velis 80 este un boiler electric de ultima generatie, face parte din gama celor cu design compact (plat) si are o adancime de numai 27 de centimetri (fata de 48 cm in cazul boilerelor clasice). Mai mult decat atat, cele doua rezervoare interconectate printr-un sistem de tip by-pass asigura nu numai o incalzire rapida a apei, dar si un consum redus de numai 1,5 kWh. Si daca tinem cont de puterea sa imensa de 2 x 1.500 W (aproape de 2 ori mai mare decat la modelul Ariston Pro R 50), performanta de care da dovada este intr-adevar una demna de luat in considerare.

Vezi aici OFERTA COMPLETA de boilere !

 

2. Controlul electronic si functiile multiple

Cine nu si-ar dori sa obtina temeperatura dorita printr-o simpla apasare de buton? Daca nu stiai, Velis 80 este unul dintre putinele boilere (din cate s-au fabricat pana in prezent) care poate fi controlat 100% electronic. De aceea, spre deosebire de cele clasice, unde termostatul mecanic nu ofera o astfel de facilitate, display-ul tactil al acestui boiler iti permite sa alegi exact ce temperatura iti doresti: 40 °C, 50 °C, 60 °C, 70 °C sau 80 °C.

Mai mult decat atat, cu ajutorul deflectorului special Nanomix beneficiezi de utilizarea apei calde pe o perioada mai lunga ca oricand. Concret, tehnologia Nanomix asigura un flux constant de apa calda, cu pana la 30% mai mare fata ceea ce poate oferi un boiler obisnuit.

Boilerul Ariston Velis 80
Cel mai mic pret din Romania!
Boilerul Ariston Velis 80

Garantie de calitate si livrare GRATUITA la domiciliu oriunde in tara!

Ariston Velis 80 este un bolier electric elegant si performant in egala masura, dispune de doua rezervoare de 40 litri, o putere de 2 x 1.500 W si poate fi instalat atat vertical cat si orizontal. Echipat cu functiile inovatoare Nanomix & BEST, Velis 80 iti ofera cu 40 l mai multa apa calda fata de un boiler obisnuit.   2 motive sa optezi pentru Velis 80: 1. Performanta inalta si designul compact Piata boilerelor este invadata in prezent de mii de produse, in marea lor majoritate ...
8.8 Scorul total
Review produs

Vezi mai jos ce note a primit acest boiler!

9.5Scorul Reviewcenter.ro
Putere si capacitate
9.5
Design si dotari
10
Pret
9
8.0Scorul utilizatorilor
Putere si capacitate
8
Design si dotari
8
Pret
8
Adauga reviewul tau
Recomandarea ReviewCenter.ro 2014
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0