Bicicleta Medicinala Magnetica Et 351B

5.3
Notele utilizatorilor: 4.6/10 (1 voturi)

Un echipament important pentru dotarea salii tale proprii de fitness este o bicicleta medicinala. Va prezentam in alte articole o banca de abdomene si un mini-stepper cu computer de care ati avea nevoie, aceste trei aparate fiind un minim necesar de care ar trebui sa tineti cont.

Bicicleta medicinala a devenit un must-have, se gaseste in casa majoritatii persoanelor ce au si cea mai mica legatura cu sportul, fie ca au aflat doar din auzite ca este buna pentru sanatate, fie ca o folosesc chiar cu regularitate. Eu recomand sa o luati in serios, pentru ca folosita cu responsabilitate ofera rezultate excelente in slabit si tonifierea muschilor de la picioare si fese. Vezi oferta valabila DOAR AZI !

 

Despre bicicleta Magnetica Et 351 B

Magnetica Et 351B este un model perfect de bicicleta medicinala, atat ca pret cat si ca performanta. Asa cum v-a obisnuit deja, producatorul FirstBike ofera aparatura pentru sali de fitness casnice, avand produse cu un design elegant si performante demne de luat in seama. Va prezentam aici o banca de abdomene de la ei, care deasemenea este un produs excelent.

bicicleta medicinala magnetica

Vezi mai multe IMAGINI !

Este o bicicleta medicinala foarte silentioasa, cu functionare usoara, a carei rezistenta la pedalare se poate regla magnetic. Puteti opta pentru exercitii de fitness usoare in cazul recuperarilor medicale sau un program greu daca doriti sa faceti performanta.

 

Bicicleta medicinala cu design inovativ

Design-ul bicicletei este unul inovativ si elegant, cadrul fiind de metal vopsit in culoarea gri, cu picioare anti-derapante ce adera foarte bine pe orice tip de suprafata, chiar si pe parchet. Manerele sunt rezistente si au o suprafata aderenta pentru a nu va aluneca mainile in timpul antrenamentului. Saua este comoda, fiind imbracata in imitatie de piele.

 

Performante, pret si parerile clientilor

Masa maxima admisa este de 110 kg, deci este un produs destinat chiar si persoanelor supra-ponderale, iar masa proprie a bicicletei este de doar 6kg fiind foarte usor de transportat.
Magnetica Et 351B este dotata cu 8 trepte de rezistenta si sistem de franare magnetic ce fac pedalatul sa para ca in cazul unei biciclete reale.
Pretul acesteia este redus si permisibil oricarei persoane care tine la sanatatea si silueta ei. Este un produs pe care trebuie sa il aveti in casa, insa nu cu totii ne permitem produse de mii de lei. Aceasta costa mult mai putin, puteti consulta ofertele de pret mai jos, in cadrul diverselor magazine.

Parerile clientilor sunt de bine, review-urile spun ca este un produs foarte rezistent, ca design-ul sau se integreaza foarte bine in casa sau in sala de fitness, ca saua este foarte comoda, in plus rezultatele nu intarzie sa apara chiar dupa primele zile de antrenament!

 

Bicicleta Medicinala Magnetica Et 351B
MAGNETICA ET 351B EMAG
BICICLETA MEDICINALA MAGNETICA ET 351B

Cumpara produsul de la cel mai serios magazin din online!

Un echipament important pentru dotarea salii tale proprii de fitness este o bicicleta medicinala. Va prezentam in alte articole o banca de abdomene si un mini-stepper cu computer de care ati avea nevoie, aceste trei aparate fiind un minim necesar de care ar trebui sa tineti cont. Bicicleta medicinala a devenit un must-have, se gaseste in casa majoritatii persoanelor ce au si cea mai mica legatura cu sportul, fie ca au aflat doar din auzite ca este buna pentru sanatate, fie ca o folosesc ...
5.3 Scorul total
Review produs

Note acordate de redactorii ReviewCenter.ro si de cititorii nostri

5.3Scorul Reviewcenter.ro
Pret
5.5
Design
4
Fiabilitate
6.5
4.6Scorul utilizatorilor
Pret
4
Design
6
Fiabilitate
4
Adauga reviewul tau
Recomandarea ReviewCenter.ro 2014
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0