Bosch HCE744353

Aragaz vitroceramic Bosch HCE744353, 4 zone gatit, capacitate cuptor 67 litri, autocuratare, clasa A
8.8
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Bosch HCE744353 este de departe unul dintre cele mai ravnite produse din categoria lui. Designul futurist, afisajul electronic pentru data, ora si temperatura ca si sistemul automat SoftClose de amortizare la inchiderea usii sunt 3 aspecte destul de convingatoare. De asemenea, structura metalica din inox, incalzirea cu 30% mai rapida fata de un aragaz obisnuit, la acelasi consum de energie, dar si convectia de aer fierbinte 3D Plus sunt tot atatea elemente care pozitioneaza aragazul Bosch HCE744353 pe un binemeritat loc 1 in clasamentul celor mai bune astfel de produse.

Aragazul vitroceramic este mai sigur

Spre deosebire de aragazurile pe gaz, unde exista riscul de arsuri, incendii sau asfixiere, cele vitroceramice sunt mult mai sigure si chiar mai eficiente. Aragazul care functioneaza pe gaz prezinta intotdeauna o serie de dezavantaje, iata doar cateva dintre acestea:

 • Risc de arsuri – nu putine au fost cazurile cand accesul copiilor sau unor persoane mai neexperimentate la un astfel de aragaz s-a lasat cu urmari dintre cele mai nefericite. Una dintre cele mai frecvente astfel de situatii este aceea in care se incearca incalzirea sau chiar fierberea unor bauturi alcoolice – cum ar fi vinul sau traditionala tuica – iar vaporii de alcool care se degaja se aprind instantaneu, provocand arsuri sau vatamari persoanelor care se afla in imediata apropiere a aragazului.
 • Incendii – este arhicunoscut faptul ca principalul vinovat pentru izbucnirea unui incendiu de apartament este aragazul ce functioneaza fie pe butelie, fie alimentat direct la retea. Cu timpul, datorita invechirii si deteriorarii furtunelor si racordurilor, apar inevitabil asa-numitele scapari de gaz, care nu numai ca pot provoca asfixierea persoanelor care dorm, dar pot produce explozii urmate de incendii la cea mai mica scanteie.
 • Asfixierea – argazul alimentat cu gaz metan poate provoca asfixierea persoanelor care dorm, existand doua astfel de situatii. Gazele propriuzise (gazul metan) poate provoca asfixierea celor care il inhaleaza, daca se afla intr-o concentratie prea mare sau daca este inhalat o perioada mai indelungata. De asemenea, se intampla destul de des ca asfixierea sa fie provocata chiar de gazele otravitoare ce rezulta in urma arderii obisnuite. Astfel de situatii apar cel mai frecvent cand aragazul este utilizat pentru incalzirea locuintei, fara a exista o ventilatie corespunzatoare. Situatia este una cu atat mai riscanta in cazul locuintelor cu geamuri de tip termopan.

Pentru eliminarea completa a riscurilor enumerate mai sus exista o singura solutie viabila: aragazul vitroceramic. Bosch HCE744353, unul dintre cele mai performante astfel de produse, este un aragaz cu o suprafata 100% ceramica (in locul ochiurilor standard) sub care exista mai multe rezistente electrice. Avantajul pe care il ofera este dat de randamentul sau foarte ridicat precum si de gradul de siguranta foarte sporit. Mai mult decat atat, tehnologia din spatele aragazurilor vitroceramice marca Bosh este una care ofera o eficienta energetica superioara (clasa A), adica rezultate mai bune la gatit cu un consum de energie mai redus cu 20%.

Modelul HCE744353 de la Bosch este unul foarte incapator, avand o capacitate utilizabila de 67 l, vine cu o carcasa din inox si dispune de sistemul de curatare catalitica. Mai mult decat atat, ofera si un sistem de siguranta pentru a impiedica accesul copiilor.

Bosch HCE744353
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Aragaz vitroceramic Bosch HCE744353

Bosch HCE744353 este de departe unul dintre cele mai ravnite produse din categoria lui. Designul futurist, afisajul electronic pentru data, ora si temperatura ca si sistemul automat SoftClose de amortizare la inchiderea usii sunt 3 aspecte destul de convingatoare. De asemenea, structura metalica din inox, incalzirea cu 30% mai rapida fata de un aragaz obisnuit, la acelasi consum de energie, dar si convectia de aer fierbinte 3D Plus sunt tot atatea elemente care pozitioneaza aragazul Bosch ...
8.8 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest aragaz vitroceramic din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9
Calitate
9
Pret
8.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

  Lasa un comentariu la acest review

  0
  0
  0