Bosch POF 1200 AE

9.2
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

 

 

2 motive sa optezi pentru Bosch POF 1200 AE:

1. Pretul foarte competitiv

Desi este un produs destinat cu precadere executarii lucrarilor de tip hobby, POF 1200 AE vine la un pret atat de avantajos incat profesionistii domeniului o vor gasi cel putin interesanta. Si pentru ca nu costa mai mult de 450 de lei, aceasta masina poate reprezenta o alegere inteleapta chiar si atunci cand se doreste executarea unor lucrari profesionale.

Raportul calitate/pret pe care il realizeaza este fara indoiala principalul criteriu pentru care noi consideram ca Bosch POF 1200 AE poate reprezenta unealta potrivita atat pentru micile lucrari de tip hobby, cat si pentru unele lucrari mai complexe, mai ales atunci cand se doreste asigurarea unui starting point reusit fara antrenarea unor costuri foarte mari, despre care vorbim intotodeauna la achizitionarea unei masini de frezat profesionale.

 Bosch-POF-1200-AE1

Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa !

2. Cele 9 accesorii incluse in pachetul standard

Stim ca produsele bosch se bucura nu numai de o performanta foarte buna, ci si de o fiabilitate foarte mare. Mai stim ca modelul despre care discutam astazi este si unul destul de accesibil pentru majoritatea cumparatorilor. Dar parca tot lipseste ceva, accesoriile. Si cum cei de la Bosch au fost cel putin generosi de aceasta data, vorbim practic de nu mai putin de noua accesorii incluse in pachetul standard.

Pe langa designul ergonomic, care de altfel este un mare plus pentru orice masina de frezat, Bosch POF 1200 AE vine cu o aparatoare transparenta care nu numai ca protejeaza impotriva aschiilor, dar nu obstructioneaza in nici un fel campul vizual, asa cum se intampla de fiecare data in cazul aparatoarelor opace. Clientii au pareri bune despre acest model.

De asemenea, motorul puternic de 1.200 W este completat perfect de un set de noua accesorii atat de necesare pentru executarea lucrarilor mai complexe: freza de canelat de 8 mm diametru, inelul de copiere & siftul de centrare, trei bucse elastice, cheia fixa, limitatorul paralel si adaptorul pentru aspirare. Si daca nu pierdem din vedere cele 28.000 de rotatii pe minut + 55 mm cursa maxima, modelul POF 1200 AE de la Bosch este fara doar si poate o unealta pe care nu ai cum sa nu ti-o doresti.

Bosch POF 1200 AE
Cel mai mic pret din Romania !
Masina de frezat Bosch POF 1200 AE

24 luni Garantie pentru persoane fizice si 12 pentru juridice | Livrare gratuita !

Bosch POF 1200 AE este o masina de frezat puternica, robusta si compacta, potrivita pentru cele mai pretentioase aplicatii in toate tipurile de materiale lemnoase. De asemenea, setul bogat de accesorii o recomanda a fi utilizata in egala masura atat pentru lucrarile de acasa cat si pentru cele profesionale. La OFERTA DOAR AZI !     2 motive sa optezi pentru Bosch POF 1200 AE: 1. Pretul foarte competitiv Desi este un produs destinat cu precadere executarii lucrarilor de tip ...
9.2 Scorul total
Review produs

Note acordate acestui produs de catre echipa ReviewCenter.ro si din partea utilizatorilor.

Putere
9
Calitate si performanta
10
Pret
8.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0