Polizor unghiular Bosch PWS 850

Polizor unghiular Bosch PWS 850
9.7
Notele utilizatorilor: 10.0/10 (1 voturi)

 

 

2 motive sa optezi pentru Bosch PWS 850:

1. Costa mai putin decat face

Un polizor din clasa medie costa de regula maxim 300 – 400 de lei. Ei bine, desi pretul la care vine modelul PWS 850 de la Bosch ne face sa credem ca este un produs ca oricare celelalte, lucrurile nu stau tocmai astfel. Vorbim practic de unul dintre cele mai performante astfel de polizoare, care pe deasupra mai poarta si semnatura unui brand precum Bosch, recunoscut pentru calitatea inalta a tot ceea ce produce.

bosch pws 850

Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa !


Ei bine, polizorul unghiular Bosch PWS 850 pastreaza intacta linia designului ergonomic cu care ne-am obisnuit deja, are un maner cu amortizor de vibratii (pentru un confort maxim) si este unealta perfecta pentru orice tip de lucrari de debitare, slefuire, periere sau chiar pentru taierea placilor de ceramica ori a blocurilor de beton. Crezi ca gasesti un asa produs la un pret similar? Mai gandeste-te. Poti vedea si modelul acesta care este excelent de bun!

2. Putere mare si durata de viata superioara

Cei 850 W din spatele motorului asigura acestui polizor o putere mai mult decat suficienta indiferent de conditiile de exploatare, fiind capabil sa se descurce impecabil chiar si atunci cand este utilizat in sarcina maxima ore in sir. Bosch PWS 850 se bucura de aprecierea pozitiva a apeste 97% dintre cei care l-au cumparat si utilizat, parerea utilizatorilor fiind in unanimitate aceea ca produsul este unul de o performanta si o calitate ireprosabile.

Desi rezistenta acestuia este un lucru de la sine inteles, dat fiind faptul ca vorbim despre un produs Bosh, un amanunt interesant trebuie neaparat adus in discutie. Este vorba despre Dust Protection, tehnologia superioara patentata de Bosch care impiedica in proportie de 100% depunerea in rulment a prafului rezultat in urma taierii sau a slefuirii. Vrei mai multe detalii? Click pe butonul de mai jos.

Polizor unghiular Bosch PWS 850
Cel mai mic pret din Romania !
Polizor unghiular Bosch PWS 850

Garantie 24 de luni | Livrare gratuita si posibilitate retur 30 de zile !

Bosch PWS 850 este unul dintre cele mai vandute polizoare unghiulare in 2014. Pretul sau de numai 300 lei, fiabilitatea indelungata asigurata de Bosch si performantele unui motor electric de 850 W la 12.000 de rotatii pe minut sunt doar cateva dintre punctele forte ale acestui produs.     2 motive sa optezi pentru Bosch PWS 850: 1. Costa mai putin decat face Un polizor din clasa medie costa de regula maxim 300 - 400 de lei. Ei bine, desi pretul la care vine modelul PWS 850 de ...
9.7 Scorul total
Review produs

Notele noastre si ale utilizatorilor acordate produsului prezentat.

9.3Scorul Reviewcenter.ro
Viteza de lucru
9.5
Putere
8.5
Calitate si performanta
10
10.0Scorul utilizatorilor
Viteza de lucru
10
Putere
10
Calitate si performanta
10
Adauga reviewul tau
Recomandarea ReviewCenter.ro 2014
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0