Compresorul Black&Decker CP2525N

compresor
7.9
Notele utilizatorilor: 7.6/10 (1 voturi)
Vezi mai multe IMAGINI la dimensiune completa!

Pentru cei din industrie care au nevoie de aer comprimat, acest compresor poate sa fie o solutie ideala, deoarece este elegant, usor de manevrat si extrem de eficient. Black&Decker CP2525N este un compresor foarte puternic, care ofera flexibilitate prin rotile montate pentru un transport facil. Desi are o greutate de 25 kg, acesta se poate deplasa cu cea mai mare usurinta datorita rotilor, dar si datorita manerului foarte usor de folosit care este montat pe el.

Este un compresor elegant si placut, ce reuseste sa se integreze de minune oriunde. Nu are dimensiuni mari si are o culoare portocalie, foarte atragatoare. Evident, aspectul nu reprezinta aproape nimic, atunci cand vine vorba despre un compresor, insa suportii pe care se sprijina si rotile pot fi foarte convingatoare pentru persoanele care folosesc des un astfel de obiect. Black&Decker CP2525N este extrem de fiabil, are un singur piston si este coaxial. Motorul care il actioneaza este foarte puternic si este electric, monofazat.

Care sunt punctele forte ale compresorului?

In primul rand, va atrage cilindrul din fonta care dispune de o ungere cu ulei si de transmisie directa. Rezervorul este si el un factor care poate decide achizitia, deoarece este generos, avand 25 de litri si este foarte portabil, datorita rotilor.

Black Decker CP2525N dispune si de un regulator de presiune, care detine 2 manometre, dar si de o carcasa din material plastic, care protejeaza pe cat posibil fiecare piesa fierbinte sau fiecare piesa care se afla in miscare. Consumul este si el un punct forte, Black Decker CP2525N consumand foarte putin ulei.


La ce se poate folosi compresorul?

Black Decker CP2525N are o plaja de utilizare destul de mare. Astfel, se poate folosi la umlat sau suflat, la vopsire sau la diverse scule pneumatice. De asemenea, se poate folosi pentru presele hidraulice.


Cu ce mai este echipat Black Decker CP2525N?

Acest compresor inglobeaza foarte multe elemente extrem de interesante. Astfel, este echipat cu un presostat, cu un reglator de presiune si cu un manometru. Siguranta este si ea la loc de cinste, Black Decker CP2525N fiind echipat si cu o supapa de siguranta, dar si cu protectie termica cu resetare automata. Se poate unge cu ulei si are o transmisie directa.

In cazul in care se face condens, este echipat cu un robinet de purjare a acestuia. Daca te gandesti la putere, este una generoasa. Motorul are nu mai putin de 2 CP, (adica mai puternic decat modelul de la Stanley pe care vi l-am prezentat acum ceva vreme) ceea ce asigura o presiune maxima de pana la 9 bari. Volumul rezervorului este si el mare, motiv pentru care debitul de aer poate ajunge la frumoasa valoare de 200 de litri/minut.

Daca iti doresti acest compresor, trebuie sa stii ca poate fi folosit la tensiunea de 230 V sau 50 Hz. Fara doar si poate, cei care isi doresc un compresor trebuie sa ia in calcul aceasta varianta, deoarece este una excelenta, ce le poate oferi o multime de avantaje atunci cand au nevoie de aer comprimat.

Compresorul Black&Decker CP2525N
Cel mai mic pret din Romania !
Compresorul Black&Decker CP2525N

2 ani Garantie - Transport Gratuit - 22 lei Rata Lunara !

Vezi mai multe IMAGINI la dimensiune completa! Pentru cei din industrie care au nevoie de aer comprimat, acest compresor poate sa fie o solutie ideala, deoarece este elegant, usor de manevrat si extrem de eficient. Black&Decker CP2525N este un compresor foarte puternic, care ofera flexibilitate prin rotile montate pentru un transport facil. Desi are o greutate de 25 kg, acesta se poate deplasa cu cea mai mare usurinta datorita rotilor, dar si datorita manerului foarte usor de folosit care ...
7.9 Scorul total
Review produs

Vezi ce note a primit acest compresor din partea echipei ReviewCenter si a utilizatorilor:

8.2Scorul Reviewcenter.ro
Putere
8
Calitate
9
Pret
7.5
7.6Scorul utilizatorilor
Putere
8
Calitate
8
Pret
7
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0