Despre noi

Review Center este o platforma cu continut generat de utilizatori, avand ca scop informarea cumparatorilor cu privire la calitatea produselor si serviciilor oferite de magazinele online. Portalul are la baza o aplicatie software prin care consumatorii pot vota produsele si serviciile in functie de experienta avuta, acordand note pe o scara de la 1 la 5. Veti gasi aici de cele mai multe ori experiente reale din viata utilizatorilor, dar si opinii exprimate de clientii unora dintre cele mai cunoscute magazine online autohtone.

Review Center este, pe scurt, locul celor care inteleg ca decizia cea mai potrivita se ia intotdeauna tinand cont de sfaturile si recomandarile celorlalti.

 

«Review-urile consumatorilor reprezinta una dintre cele mai influente surse de informare, contribuind substantial la formarea deciziei de achizitie a unui produs sau serviciu. In plus fata de valoarea evidenta pe care acestea o ofera, experientele cumparatorilor constituie si un indice relevant pentru producatorii si comerciantii interesati de evolutia tendintelor de consum la un moment dat.»

 

Obiective

check mark Crearea unui mediu online in care consumatorii sa-si impartaseasca cu usurinta din experienta lor, ajutand astfel pe ceilalti sa ia decizii de achizitie mai bune.

check mark Construirea unei platforme sigure unde consumatorii se pot simti confortabil in exprimarea libera a opiniilor, apreciind pozitiv si/sau negativ diverse produse, servicii sau magazine online.

check mark Atragerea atentiei producatorilor si retailerilor in scopul influentarii acestora sa ofere produse de calitate superioara si servicii mai bune.