Bormasina Einhell TH-CD 18-2 2B

9.2
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

 

 

2 motive sa optezi pentru Einhell TH-CD 18-2 2B:

1. Pretul mic si review-urile pozitive

De regula produsele ieftine nu se bucura intotdeauna si de un feedback pozitiv din partea clientilor. Din experienta noastra, putem spune cu certitudine ca in cele mai multe dintre cazuri mai ieftin inseamna de regula mai de proasta calitate. Nu este insa si cazul produsului TH-CD 18-2 2B de la Einhell, o masina de gaurit si insurubat ieftina si performanta in acelasi timp. La momentul in care scriem aceste randuri cel mai bun pret era oferit de eMAG, unul cu putin peste 200 de lei. Am identificat totodata si un numar de trei clienti multumiti care au lasat review-uri pozitive, parerea generala fiind aceea ca produsul isi merita toti banii.

Einhell-TH-CD-18-2-2B

Vezi IMAGINI la rezolutie completa !

2. Functiile dintre cele mai diverse

Einhell TH-CD 18-2 2B este intr-adevar echipata cu unele functii care parca o clasifica in categoria produselor de top din gama sa. Spre exemplu, nivelul de incarcare al acumulatorilor este semnalizat foarte precis printr-un LED, acesta avand nu numai rolul de a te avertiza asupra nivelului de energie ramas, dar poate fi la fel de util pentru a prelungi durata de viata a acestora.

De asemenea, acest model dispune de o mandrina cu turatie variabila si functie de rotire in sens invers + nu mai putin de douazeci de setari diferite pentru cuplul de strangere. Si, daca nu esti convins, afla ca bormasina cantareste doar 1,7 kg si este prevazuta cu un maner soft-grip pentru cel mai bun confort posibil. De asemenea, desi este recomandata pentru o utilizare in propria locuinta (for home), Einhell TH-CD 18-2 2B poate fi folosita atat de persoanele fizice cat si de cele juridice, in ambele cazuri garantia fiind aceeasi – 24 de luni.

Bormasina Einhell TH-CD 18-2 2B
Cel mai mic pret din Romania !
Bormasina Einhell TH-CD 18-2 2B

Garantie 24 de luni si livrare Gratuita pana acasa - Posibilitate retur in 30 de zile

Einhell TH-CD 18-2 2B este, dupa parerea noastra, una dintre cele mai robuste masini de gaurit si insurubat disponibila la un pret mai mult decat decent. In stilul caracteristic Einhell, aceasta masina este echipata cu functii multiple si vine la pachet cu 2 acumulatori NiCd de 1,2 Ah. Vezi toate modelele de la Einhell !     2 motive sa optezi pentru Einhell TH-CD 18-2 2B: 1. Pretul mic si review-urile pozitive De regula produsele ieftine nu se bucura intotdeauna si de un ...
9.2 Scorul total
Review produs

Notele acordate acestei bormasini de la Einhell.

Pret
9
Putere
10
Calitate si performanta
8.5
Adauga reviewul tau
Recomandarea ReviewCenter.ro 2014
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0