Fotoliu Pufrelax – Relaxo

9.3
Notele utilizatorilor: 9.1/10 (2 voturi)

Cea mai mare parte din timp ni-l pierdem departe de casa, de locul drag pentru care am muncit ani de zile sa ni-l construim dupa bunul plac, dar la finalul zilei ne intoarcem slabiti de puteri si avem nevoie de relaxare. Ce poate fi mai frumos decat sa stai intr-un fotoliu comod si sa te linistesti putin eliberandu-ti mintea de toate problemele de zi cu zi? Fotoliul Relaxo de la Pufrelax iti poate face ziua mai buna! Este la OFERTA azi !

 

De ce este Relaxo atat de diferit?

Desi dimensiunile acestuia sunt reduse, fotoliul este extrem de incapator, fiind destinat chiar si adultilor mai plinuti ce gasesc cu greu un fotoliu pe masura si pe deasupra sa mai fie si comod. Relaxo este confectionat din imitatie de piele, un material de o calitate superioada in comparatie cu alte produse de pe piata, si este umplut cu perle de polistiren, fapt ce confera o suprafata moale si relaxanta. Este de apreciat faptul ca, in comparatie cu alte produse, fotoliul in cauza poate fi curatat destul de usor folosind o laveta umeda, deci nu este problema daca varsati din intamplare cafeaua fiind prea concentrati la show-ul preferat de la televizor.

 

Fotoliu Pufrelax - RelaxoVezi si alte IMAGINI la rezolutie completa!

Un produs Romanesc, calitate garantata !

Trebuie sa stiti ca produsul este fabricat in Romania si ar trebui apreciat acest lucru, fiind cea mai buna dovada ca pe partea de mobilier stam foarte bine cu creativitatea. Fotoliul are un design inovator, in forma de para si simti parca, ca te cufunzi in el. Culorile in care este disponibil au fost selectate cu atentie, fiind pe placul tuturor, iar printre acestea putem enumera: bez, rosu, veghe, sau pentru domnisoarele mai speciale, de ce nu, un roz bon-bon de invidiat.

 

Usor de mutat, acest fotoliu devine un prieten de nadejde

Fotoliul Pufrelax – Relaxo are o masa de doar 11 kg, fiind foarte usor de mutat dintr-o camera in alta. Cu totii stim cat de important este sa avem lucrul potrivit la momentul oportun, asa ca il putem muta oriunde dupa noi. Fie ca stam in sufragerie si privim la televizor, sau ca suntem in birou pentru a ne organiza treburile, Fotoliul Relaxo ne va fi un prieten pe masura asteptarilor.

 

Pretul lui Pufrelax – Relaxo este foarte mic

Daca te asteptai la surprize neplacute in legatura cu pretul, ei bine, ar fi timpul sa te relaxezi! In ciuda specificatiilor si a confortului pe care ti-l poate oferi, fotoliul Relaxo de la Pufrelax costa doar 143 ron si se poate cumpara de la Emag. Produsul este la oferta si ar fi bine sa profitati rapid, altfel va trebui sa achitati pentru acesta pretul intreg de 179 ron in cazul in care mai stati mult pe ganduri.

Fotoliu Pufrelax – Relaxo
Cel mai mic pret din Romania !
Fotoliu Pufrelax - Relaxo

Garantie 24 luni | Disponibil in zeci de culori, vezi oferta de pe site!

Cea mai mare parte din timp ni-l pierdem departe de casa, de locul drag pentru care am muncit ani de zile sa ni-l construim dupa bunul plac, dar la finalul zilei ne intoarcem slabiti de puteri si avem nevoie de relaxare. Ce poate fi mai frumos decat sa stai intr-un fotoliu comod si sa te linistesti putin eliberandu-ti mintea de toate problemele de zi cu zi? Fotoliul Relaxo de la Pufrelax iti poate face ziua mai buna! Este la OFERTA azi !   De ce este Relaxo atat de diferit? Desi ...
9.3 Scorul total
Review produs

Note acordate de redactorii ReviewCenter.ro si de cititorii nostri.

9.5Scorul Reviewcenter.ro
Confort
10
Pret
9.5
Design
9
9.1Scorul utilizatorilor
Confort
10.0
Pret
8.5
Design
9.0
Adauga reviewul tau  |  Citeste reviewurile si comentariile
Recomandarea ReviewCenter.ro 2014
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0