Gillette Mach3

Gillette Mach3, aparat de ras, 2 rezerve
9.5
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Fiind un produs marca Gillette, Mach3 poate ca nu ar avea nevoie de nici o prezentare. Este un aparat de ras cu 3 lame, arhicunoscut, devenit popular inca de la lansarea sa pe piata. Ce altceva am mai putea spune? Ei bine, iata ca lucrurile nu stau tocmai astfel. Mach3 este intr-adevar unul dintre cele mai profesionale aparate de ras clasice, problema care se pune este insa aceea ca lucrurile trebuie sa si ramana astfel, pentru totdeauna chiar.

Aparat de ras Gillette Mach3 cu 2 rezerve

Daca in cazul aparatelor de ras electrice situatia e cu totul alta, in cazul celor clasice aparitia modelelor mai noi nu este se pare una dintre cele mai bune miscari pe care le fac producatorii. Dupa Gillette Mach3 au aparut zeci de alte branduri, care mai de care mai pornite sa „sparga piata”, dar toate cu un singur scop: cresterea vanzarilor. Ei bine, toate strategiile de marketing din jurul acestui val de noi aparate de barbierit cu 3 lame nu urmaresc decat sa influenteze cumparatorul sa incerce mereu ceva nou, lucru care odata realizat se reflecta in cresterea exponentiala a numarului de vanzari pentru astfel de produse. Dar pentru tine, ca utilizator final, cel ce beneficiaza direct de asemenea produse, situatia nu este una la fel de fericita. Vei vedea in continuare de ce.

Informatii aparat de ras

Mach3 a aparut in urma cu cativa ani cu misiunea clara de a oferi o noua experienta de barbierit, una de cel mai inalt nivel chiar. Iar misiunea a fost indeplinita cu succes. De ce apar insa mereu tot felul de aparate cu 3 lame, care mai de care mai „asezonate” cu tot felul de asa-zise caracteristici premium? De ce este nevoie mereu de un nou aparat care sa fie mai bun ca precedentul? Ai putea spune, si sigur nu ai gresi, pentru ca e firsc ca obiectivul principal al oricarui producator este sa imbunatateasca permanent calitatea produselor pe care le ofera. Da, dar asta pana la un punct. Cand vorbim de un aparat de ras electric acest rationament este unul cat se poate de corect, nu insa si in cazul aparatelor de ras clasice.

La un aparat electric pentru barbierit se pot oricand adauga noi functionalitati, se pot inventa noi tipuri de capete de radere, pot fi utilizate tehnologii revolutionare pentru imbunatatirea permanenta a calitatii acestora sau se poate actiona in sensul cresterii continue a autonomiei acumulatorului, pentru o mai mare durata de functionare a aparatului fara conectarea la reteaua electrica. Dar in cazul unui aparat clasic? Ce imbunatatiri se mai pot aduce, spre exemplu, unui aparat ale carui lame sunt confectionate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate? Sau, mai pe scurt, unui aparat care si-a dovedit inalta eficienta de-a lungul timpului? Se pare ca mai nimic.

Caracteristici Mach3

Gillette Mach3 este de departe unul dintre produsele pentru care s-a folosit aproape totul in materie de tehnologie. Este un aparat cu 3 lame a caror durata de utilizare este cu mult peste media unuia de duzina, este prevazut cu banda pentru lubrifierea tenului si prevenirea iritatiei si, mai mult decat atat, este un aparat care asigura intotdeauna un barbierit rapid, sigur si eficient. Si atunci, de ce ai opta pentru altceva?

Vrei un aparat de barbierit care sa nu te dezamageasca niciodata? Gillette Mach3 este solutia perfecta. Poti opta desigur si pentru altceva, dar o faci pe riscul tau. Daca vrei sa faci experimente, nu ai decat sa treci la treaba 🙂 Dar tine minte, un barbat adevarat alege intotdeauna Mach3.

Gillette Mach3
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Aparat de ras Gillette Mach 3

Fiind un produs marca Gillette, Mach3 poate ca nu ar avea nevoie de nici o prezentare. Este un aparat de ras cu 3 lame, arhicunoscut, devenit popular inca de la lansarea sa pe piata. Ce altceva am mai putea spune? Ei bine, iata ca lucrurile nu stau tocmai astfel. Mach3 este intr-adevar unul dintre cele mai profesionale aparate de ras clasice, problema care se pune este insa aceea ca lucrurile trebuie sa si ramana astfel, pentru totdeauna chiar. Aparat de ras Gillette Mach3 cu 2 rezerve Daca ...
9.5 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de aceast produs din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9.5
Calitate
10
Pret
9
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0