Green Future FEELING 50-50

Green Future FEELING 50-50, protecție saltea 160 x 200 cm, puf de gască
8.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Cauti o protectie pentru noua ta saltea? Foarte bine faci. Esti printre putinii utilizatori care au inteles cat de important este un astfel de accesoriu. Si pentru ca vrei ceva de calitate, FEELING 50-50 de la Green Future este aici pentru un singur motiv: sa te faca sa o iubesti! Da, pentru ca umplutura de 50% din puf de gasca si 50% pana mica de gasca nu numai ca iti asigura cel mai bun confort termic posibil, dar este de departe si solutia optima pentru un somn linistit si reconfortant. Ti-am captat atentia? Hai sa detaliem.

Protectie saltea Green Future FEELING 50-50

Green Future FEELING 50-50 nu este o simpla protectie pentru saltea, nu este produsul pe care vei da banii doar pentru a prelungi durata de viata a saltelei tale, sau pentru a-i preveni deteriorarea. Nici pe departe, este practic tot ceea ce ti-a putea dori pentru un somn mai placut si mai odihnitor ca niciodata. Asta deoarece, in timp ce protectiile clasice din material sintetic sunt intotdeauna de o calitate indoielnica, FEELING 50-50 este confectionata in proportie de 100% din bumbac pentru o ventilatie corespunzatoare si prevenirea transpiratiei in timpul somnului. Iar aspectele pozitive nu se opresc aici.

Tesatura de bumbac este cusuta in casete de mici dimensiuni pentru a preveni deplasarea umpluturii, fiind de asemenea tratata impotriva bacteriilor sau acarienilor pentru a preveni alergiile atat de frecvente in cazul produselor de calitate slaba.

Caracteristicile saltelei

FEELING 50-50 este de asemenea 100% lavabila, astfel ca o poti spala fara grija acasa sau o poti supune procesului de curatare chimica intr-o curatatorie obisnuita. Daca totusi optezi pentru spalatul manual, retine faptul ca producatorul recomanda pentru acest produs o temperatura a apei de maxim 30 °C. De asemenea, aceasta protectie de saltea nu se inalbeste, nu necesita calcare (acest lucru este chiar nerecomandat) si nu poate fi uscata la un uscator automat. Se poate usca insa prin agatare.

Green Future FEELING 50-50 are dimensiunile de 160 x 200 cm fiind compatibila exclusiv cu saltelele de aceasta marime, cum ar fi spre exemplu salteaua Solo Memory de la Ted. Produsul este prevazut cu sistem de prindere cu elastic pe toate cele patru colturi, asigurand o fixare foarte sigura.

Pretul protectiei este situat in jurul valorii de 450 lei in majoritatea magazinelor online, fiind oferit cu garantie 18 luni. Verifica valabilitatea acestei oferte prin apasarea butonului de mai jos.

Green Future FEELING 50-50
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Green Future FEELING 50-50

Cauti o protectie pentru noua ta saltea? Foarte bine faci. Esti printre putinii utilizatori care au inteles cat de important este un astfel de accesoriu. Si pentru ca vrei ceva de calitate, FEELING 50-50 de la Green Future este aici pentru un singur motiv: sa te faca sa o iubesti! Da, pentru ca umplutura de 50% din puf de gasca si 50% pana mica de gasca nu numai ca iti asigura cel mai bun confort termic posibil, dar este de departe si solutia optima pentru un somn linistit si reconfortant. ...
8.7 Scorul total
Review produs

Vezi ce note a primit protectia de saltea din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Confort
9.5
Calitate
9.5
Pret
7
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0