Birou Kinetic Pro

Kinetic Pro, birou pentru calculator cu designu ergonomic si elegant
9
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

O piesa de mobiler moderna, cu design ergonomic si elegant, astfel am putea descrie in doar cateva cuvinte biroul Kinetic Pro de la Adore. Ca vrei sa renunti la vechiul birou sau poate ai nevoie de un spatiu de lucru mai generos, Kinetic Pro este tot ceea ce ai nevoie. Construit in totalitate din pal melaminat de cea mai buna calitate cu imbinari foarte rezistente, biroul este ideal pentru o utilizare de lunga durata atat ca spatiu pentru un sistem desktop PC complet cat si ca masa de lucru pentru pentru lectura sau alte activitati practice de zi cu zi.

Design-ul biroului Kinetic Pro

Kinetic Pro vine cu un design simplu, dar nu simplist, o combinatie reusita de textura lemn natural la partea din dreapta si suprafata cu lac alb lucios pentru spatiul de lucru, partea interioara si cea laterala stanga. Zona de lucru ofera un spatiu generos si practic in acelasi timp – 120 x 50 cm – fiind prevazuta cu trei compartimente + optional, odata cu plasarea comenzii, se poate solicita un raft mobil pentru partea superioara a compartimentului lateral. In lipsa raftului acest spatiu poate fi utilizat pentru amplasarea unitatatii centrale a calculatorului.

Si pentru ca atentia la detalii conteaza, biroul este prevazut la partea inferioara cu papuci estetici care nu numai ca se integreaza perfect in linia designului, dar sunt astfel conceputi incat sa nu zgarie sau sa deterioreze in timp pardoseala.

Standardele si garantia biroului

Kinetic Pro respecta standardul de calitate European TÜV CERT ISO 9001, fiind un produs fiabil ce vine cu o garantie standard de 24 de luni. De asemenea, intocmai ca orice birou marca Adore, produsul detine certificatele necesare de calitate si sanatate (E1).

Birou Kinetic Pro
Cel mai mic pret din Romania !
Birou Kinetic Pro

O piesa de mobiler moderna, cu design ergonomic si elegant, astfel am putea descrie in doar cateva cuvinte biroul Kinetic Pro de la Adore. Ca vrei sa renunti la vechiul birou sau poate ai nevoie de un spatiu de lucru mai generos, Kinetic Pro este tot ceea ce ai nevoie. Construit in totalitate din pal melaminat de cea mai buna calitate cu imbinari foarte rezistente, biroul este ideal pentru o utilizare de lunga durata atat ca spatiu pentru un sistem desktop PC complet cat si ca masa de lucru ...
9 Scorul total
Review produs

Vezi ce note a primit acest birou din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Design
9
Calitate
8.5
Pret
9.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0