Liebherr CBNPes 5156

Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5156, No Frost, 415 l, Clasa A++
9
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Liebherr CBNPes 5156 este fara indoiala una dintre cele mai scumpe combine frigorifice din cate exista. Are si de ce! Display-ul cu touch, reglarea electronica a temperaturii, sistemul VarioSpace pentru depozitarea chiar si celor mai voluminoase alimente dar si functia NoFrost sunt doar cateva dintre caracteristicile cheie ale acestui produs. De asemenea, deloc de neglijat este si volumul sau de 300 l ca si consumul de energie de numai 305 kWh/an.

CBNPes nu numai ca asigura pastrarea alimentelor in conditii optime, ci creeaza atmosfera necesara pentru mentinerea prospetimii si a calitatii naturale a acestora. Tehnologia BioFreshPlus mentine intacta prospetimea alimentelor pana la o perioada de 9 zile, prevenind in tot acest timp formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu 70%.

 Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5156, No Frost, 415 l, Clasa A++, H 202 cm, Inox

CBNPes 5156 este pentru cei cu pretentii

Recunoscute de mai multe decenii drept unele dintre cele mai performante aparate frigorifice, produsele Liebherr se remarca intotdeauna prin atentia la cele mai mici detalii. Din punctul meu de vedere, Liebherr este brandul care se adreseaza in mod exclusiv clientilor cu cele mai inalte standarde de viata. Iti doresti o combina frigorifica aproape perfecta? CBNPes 5156 este pentru tine.

Dupa cum spuneam, Liebherr este cunoscut in lumea intreaga ca un adevarat inovator in domeniu, fiind totodata si un deschizator de drumuri. Pentru a da numai un exemplu, producatorul german este promotorul introducerii pe piata a celor mai eficiente combine frigorifice din lume. CBNPes 5156, modelul despre care discutam astazi, este de departe una dintre capodoperele sale in materie de performanta, eficienta si tehnologii inovatoare. Privind acest produs, eu nu pot decat sa ma intreb: Este oare cu putinta sa fii mai exigent de atat? Eu cred ca nu. Iar daca ti-ai facut o lista cu cele mai indraznete pretentii, pregateste-te sa ramai uimit! Liebherr CBNPes 5156 iti ofera chiar mai mult de atat.

CBNPes 5156 este inovator

Vorbim astazi de o combina frigorifica incadrata la cea mai inalta clasa de eficienta energetica. Dar asta nu e totul. Liebherr nu numai ca a etichetat acest produs cu A+++, ba chiar l-a pregatit pentru viitor. Desi in prezent A+++ este cel mai inalt standard de eficienta, Liebherr stie poate mai bine ca orice alt producator ca exista loc de mai bine.

Un lucru este cert, tendinta actuala in evolutia tehnologiilor moderne este obtinerea unui randament cel putin egal sau chiar mai bun ca unul anterior, cu un consum mai mic de resurse. Ei bine, lucrurile nu se opresc aici. Prin utilizarea asa-numitelor resurse de energie alternativa, viitorul nu foarte indepartat va reduce pana si costul consumului energetic in sine. Ei bine, Liebherr CBNPes 5156 este perfect pregatit sa faca fata schimbarilor ce vor veni.

Pe langa numeroasele sale functii, CBNPes 5156 utilizeaza de asemenea si SmartGrid, o tehnologie foarte avansata care va permite in viitor reducerea costurilor aferente consumului inregistrat de combina frigorifica. Mai exact, cand va fi disponibil un surplus de energie de la resursele alternative, CBNPes 5156 se va alimenta in mod automat de la noua sursa, adica va utiliza o energie disponibila la un pret mai redus.

Urmareste in continuare o scurta prezentare video a produsului. Face cat o mie de cuvinte!… pardon, cat o mie de imagini! 🙂

Liebherr CBNPes 5156
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5156

Liebherr CBNPes 5156 este fara indoiala una dintre cele mai scumpe combine frigorifice din cate exista. Are si de ce! Display-ul cu touch, reglarea electronica a temperaturii, sistemul VarioSpace pentru depozitarea chiar si celor mai voluminoase alimente dar si functia NoFrost sunt doar cateva dintre caracteristicile cheie ale acestui produs. De asemenea, deloc de neglijat este si volumul sau de 300 l ca si consumul de energie de numai 305 kWh/an. CBNPes nu numai ca asigura pastrarea ...
9 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de aceasta combina frigorifica din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Capacitate incarcare
8
Design si dotari
9.5
Pret
9.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0