Remington PG6060

Remington PG6060, set complet pentru tuns facial si corporal, acumulator
8.5
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Esti frizer sau detii o frizerie? Citeste in continuare. Desi e piata plina de aparate de tuns care mai de care mai performante, Remington PG6060 este de departe una dintre primele optiuni pe care trebuie sa le ai in vedere. Inainte insa de a trece la prezentarea produsului, mentionam ca PG6060 este ideal pentru un starting point reusit, atat ca frizer incepator cat si ca detinatorul unui business intr-un astfel de domeniu. Cu alte cuvinte, setul este tot ceea ce ai nevoie daca te regasesti intr-una din cele doua situatii. Daca insa esti in cautarea unui produs de lux, nu este totusi solutia cea mai potrivita.

Set tuns facial si corporal Remington PG6060

Dupa cum am precizat, PG6060 este recomandat pentru o afacere de mici dimensiuni, spre exemplu o frizerie ce are un numar rezonabil de clienti pe zi. In acelasi timp, este mai mult decat recomandat oricarui frizer aflat la inceput de drum. Am considerat extrem de utila aceasta precizare deoarece, chiar daca este unul dintre cele mai vandute astfel de produse, este bine de stiut ca nu este si unul tocmai potrivit pentru o utilizare „industriala”. Adica, daca te gandesti sa-l cumperi pentru o frizerie careia ii trec pragul zilnic 100 de persoane sau mai mult, nu este o alegere potrivita. Remington PG6060 este intr-adevar un produs de calitate, insa are si limitarile sale. La un numar de 20 pana la 30 de tunderi pe zi se descurca foarte bine, fiind destul de rezistent pentru a avea o durata lunga de viata la astfel de solicitari. In cazul unor exploatari intense insa, este destul de probabil sa cedeze la un moment dat.

Utilizarea aparatului de tuns

Sa recapitulam. Remington PG6060 este un produs de top, ideal pentru o utilizare obisnuita. Pentru mai multa putere insa, respectiv pentru mai multa fiabilitate, se recomanda achizitionarea unui alt tip de aparat, de regula mai scump 🙂

Dar pledoaria pe care tocmai am tinut-o nu este nici de departe menita a desconsidera caracteristicile premium de care dispune acest set pentru tuns. Am putea spune chiar, cu toata taria, PG6060 este genul de produs care intruneste unul dintre cele mai bune rapoarte calitate/pret. Cu alte cuvinte, pentru pretul sau situat cu putin peste 200 de lei, isi face treaba mai mult decat bine.

La PG6060 remarcam in primul rand performanta asigurata de brand, asta pentru Remington este deja cunoscuta drept una dintre companiile cu cea mai buna reputatie in acest domeniu. Setul de care vorbim astazi este unul conceput special pentru tuns barba si mustata, fiind prevazut cu lame invelite in titan, sistem de auto-ascutire si acumulator pe baza de litiu-ion cu autonomie de 110 minute. Este de asemenea potrivit si pentru tunsul corporal, dispunand de multiple capete detasabile si nu mai putin de cinci dispozitive de taiere.

Continutul pachetului

Setul vine la pachet cu stand de incarcare, trimmer pentru nas si urechi precum si trimmer mic pentru detalii + un trimmer mare pentru linii ascutite. PG6060 este de culoare neagra, 100% lavabil (rezistent la apa) si este prevazut cu maner anti-alunecare. Si inca ceva. Produsul beneficiaza de o garantie de 36 de luni. Ei, ce zici de asta? Click pe butonul de mai jos pentru toate detaliile.

Remington PG6060
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Aparate de tuns si barbierit Rowenta

Esti frizer sau detii o frizerie? Citeste in continuare. Desi e piata plina de aparate de tuns care mai de care mai performante, Remington PG6060 este de departe una dintre primele optiuni pe care trebuie sa le ai in vedere. Inainte insa de a trece la prezentarea produsului, mentionam ca PG6060 este ideal pentru un starting point reusit, atat ca frizer incepator cat si ca detinatorul unui business intr-un astfel de domeniu. Cu alte cuvinte, setul este tot ceea ce ai nevoie daca te regasesti ...
8.5 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de aceasta set din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Putere
8.5
Calitate
9
Pret
8
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0