Aparat de ras Remington Titanium-X F5800

7.5
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Remington Titanium-X F5800 este un aparat de ras electric cu doua dispozitive de taiere foarte performante, lame din titan si acumulator Li-Ion cu autonomie de 60 de minute. Este bazat pe tehnologia Flex & Pivot si dispune de un cap pivotant cu site flexibile. Pretul acestuia este extrem de mic avand in vedere ca este un aparat de ras de calitate destul de buna, net superioara altor modele concurente. Vezi OFERTA ZILEI !

 

Ce ofera acest produs?

Va spuneam despre autonomia acestui aparat ca este de pana la 60 de minute, adica la fel ca si a acestui model de la Philips despre care scriam pe blog acum ceva vreme. Acesta din urma este un model mai complex, dar si pretul este pe masura asteptarilor. Un alt aparat de ras interesant este Philips BT7085/15 care este ceva mai special fata de modelele obisnuite de pe piata, pentru ca functioneaza ca o masina de tuns cu inaltator. Acesta iti rade barba dar iti ofera un stil de nebarbierit, pe placul femeilor!

Ca tot suntem pe un site de review, sa revenit la modelul Titanium-X F5800 de la producatorul Remington, si va voi spune ca este dotat cu 2 dispozitive de taiere pentru a se asigura ca nici un fir de par nu ramane netaiat.

 

 

Remington-Titanium-X-F5800

Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa !

 

Dotari simple dar eficiente

Titanium-X F5800 de la Remington este dotat cu un indicator LED ce indica gradul de incarcare si ca tot suntem la acest capitol, dispune e langa incarcarea normala de 2 ore, si de un program de incarcare rapida in cazul in care sunteti in graba. Acest aparat de ras are site flexibile independente ce se pot curata foarte usor de firele de par naravase.

 

 

Parerile utilizatorilor si pretul produsului

Aparatul de ras prezentat in acest articol are un pret extrem de mic, poate cel mai mic de pe piata si poate fi cumparat de la eMag la oferta, folosind butonul de la finalul articolului. Acesta dispune de o garantie de pana la 24 de luni, livrare gratuita si posibilitatea de retur la 30 de zile.

Clientii care folosesc acest produs, am observat ca au pareri de bine despre el si avand in vedere pretul nu putem cere prea multe, dar totusi isi face treaba eficient. Te las admiri mai jos si un clip video:

Aparat de ras Remington Titanium-X F5800
Cel mai mic pret din Romania !
Aparat de ras Remington Titanium-X F5800

Livrare GRATUITA + GARANTIE 24 de luni si posibilitate de retur la 30 de zile !

Remington Titanium-X F5800 este un aparat de ras electric cu doua dispozitive de taiere foarte performante, lame din titan si acumulator Li-Ion cu autonomie de 60 de minute. Este bazat pe tehnologia Flex & Pivot si dispune de un cap pivotant cu site flexibile. Pretul acestuia este extrem de mic avand in vedere ca este un aparat de ras de calitate destul de buna, net superioara altor modele concurente. Vezi OFERTA ZILEI !   Ce ofera acest produs? Va spuneam despre autonomia acestui ...
7.5 Scorul total
Review produs

Notele utilizatorilor si ale redactorilor ReviewCenter.ro pentru acest aparat de ras.

Design
6.5
Pret
10
Performanta
6
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0