Samsung Galaxy Note PRO P905

Tableta Samsung Galaxy Note PRO P905 cu procesor Quad-Core 2.3GHz
9.3
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Cand spui procesor Quad-Core de 2.3 GHz, memorie RAM 3 GB DDR3 si un spatiu de stocare de 96 GB te gandesti cel mai frecvent la un laptop, sau poate la un desktop PC, in nici un caz la o tableta. Dar lucrurile nu stau mereu chiar asa, nu si cand vine vorba de Samsung Galaxy Note PRO P905 – o tableta putin spus performanta.

Tableta Samsung Galaxy Note PRO P905

Caracteristicile enumerate mai sus, alaturi de display-ul WQXGA (2560 x 1600) de 12,2 inchi si cele nu mai putin de 16 milioane de culori fac din Samsung Galaxy Note PRO P905 una dintre cele mai bune optiuni in materie de tablete. Fie ca iti doresti mai multa putere, o viteza superioara sau imagini de o claritate fara cusur, Samsung Galaxy Note PRO P905 este tot ceea ce cauti. Iar daca multitasking-ul este important pentru tine, din punct de vedere tehnic nu ai de ce sa-ti faci griji. Functia Multi Window de pe GALAXY Note PRO iti permite pana la patru vizualizari distincte in acelasi timp, si asta fara a comuta intre diferite functii si aplicatii.

Samsung Galaxy Note PRO P905
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Samsung Galaxy Note PRO P905

Cand spui procesor Quad-Core de 2.3 GHz, memorie RAM 3 GB DDR3 si un spatiu de stocare de 96 GB te gandesti cel mai frecvent la un laptop, sau poate la un desktop PC, in nici un caz la o tableta. Dar lucrurile nu stau mereu chiar asa, nu si cand vine vorba de Samsung Galaxy Note PRO P905 - o tableta putin spus performanta. Tableta Samsung Galaxy Note PRO P905 Caracteristicile enumerate mai sus, alaturi de display-ul WQXGA (2560 x 1600) de 12,2 inchi si cele nu mai putin de 16 milioane de ...
9.3 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de aceasta tableta din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9.5
Calitate
9
Pret
9.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0