Incalzitor electric Stanley ST-55-401

8.3
Notele utilizatorilor: 8.2/10 (1 voturi)

Pe timp de iarna, caldura este un element de mare pret. Daca o camera o poti incalzi cu usurinta prin intermediul unui calorifer, atunci cand vine vorba despre spatii mai mari, cum ar fi halele industriale, care au suprafete de peste 100 m2, incalzirea devine un lucru extrem de difici. Din fericire, exista incalzitoare electrice, cum este Stanley ST-55-401, care fac fata cu brio oricarei provocari si reusesc sa incalzeasca incaperi uriase, cu cheltuieli destul de mici. Vezi aici CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !

 

Cum arata Stanley ST-55-401?

Nu iti inchipui ca este un obiect foarte mare. Este adevarat, este un produs destul de voluminos, insa are abia 8 kg, ceea ce ii permite sa fie carat cu usurinta de o singura persoana. Mobilitatea sa este data de manerele galbene, pe care le poti apuca cu usurinta, iar stabilitatea este data de suportul de aceeasi culoare ca si manerele. Clientii care si-au prezentat pareri spun deseori ca incalzitorul acesta este ca un tun negru si arata extrem de bine.

Nu ca ar conta foarte mult aspectul, intr-un spatiu industrial, insa aduce si acesta un plus de valoare. Datorita suportului, vei avea garantia ca Stanley ST-55-401 sta exact acolo unde este pus, fara sa existe riscul de dezechilibru si de accidente.

Stanley ST-55-401

Vezi IMAGINI la rezolutie completa !

 

Cu ce este dotat Stanley ST-55-401?

Fiind destinat spatiilor industriale, foarte mari, Stanley ST-55-401 este un incalzitor electric extrem de puternic. Astfel, cei care doresc o incalzire superioara, se pot bucura de nu mai putin de 5000 W, putere care face fata cu brio spatiilor de peste 50 m2. Evident, daca ai spatii mai mari de incalzit, poti opta pentru mai multe astfel de incalzitoare, deoarece sunt eficiente si au un consum redus.

Alimentarea incalzitorului se face in mod electric, iar tensiunea la care functioneaza este de 400 V. In mediul industrial, acest tip de tensiune se gaseste destul de usor. Acesta ofera o flexibilitate deosebita, asigurand nu mai putin de 2 trepte de putere, in asa fel incat sa poti decide cat este de cald in incaperea industriala pe care iti doresti sa o faci cat mai confortabila.

Pentru un echilibru si mai mare al temperaturii, acesta dispune si de un termostat. Astfel, poti obtine o temperatura constanta, fara sa fie nevoie sa opresti sau sa pornesti incalzitorul, ori de cate ori ti se pare ca este prea cald sau frig.

 

Ce beneficii va avea cumparatorul?

Pe langa beneficiile evidente, de incalzire a spatiilor foarte mari, Stanley ST-55-401 ofera si un pret mic, precum si un termen de garantie generos. Astfel, te poti bucura de el pana la 24 de luni, fara sa iti faci nicio problema, in cazul in care se strica, iar toate acestea in conditiile in care nu platesti toate economiile pentru a-l achizitiona. Daca doriti o varianta pe gaz va puteti uita si la modelul STANLEY ST50V-GFA-E pe care l-am prezentat zilele trecute pe siteul nostru.

Stanley ST-55-401 este, asadar, o solutie eficienta pentru toti cei care isi doresc sa incalzeasca spatii mari, industriale sau pentru cei care au locuinte mari fara o sursa centrala de incalzire. Cu un consum redus, este o solutie ieftina si foarte eleganta.

Incalzitor electric Stanley ST-55-401
Incalzitor electric Stanley ST-55-401

Cumpara produsul de la cele mai serioase magazine din online, cu garantie 24 de luni si livrare gratuita!

Pe timp de iarna, caldura este un element de mare pret. Daca o camera o poti incalzi cu usurinta prin intermediul unui calorifer, atunci cand vine vorba despre spatii mai mari, cum ar fi halele industriale, care au suprafete de peste 100 m2, incalzirea devine un lucru extrem de difici. Din fericire, exista incalzitoare electrice, cum este Stanley ST-55-401, care fac fata cu brio oricarei provocari si reusesc sa incalzeasca incaperi uriase, cu cheltuieli destul de mici. Vezi aici CEL MAI MIC ...
8.3 Scorul total
Review produs

Notele noastre si ale utilizatorilor, acordate produsului prezentat in articol.

8.4Scorul Reviewcenter.ro
Pret
7
Putere
7.5
Performanta si calitate
9
Siguranta
10
8.2Scorul utilizatorilor
Pret
7
Putere
9
Performanta si calitate
10
Siguranta
7
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0
    0