Incalzitor cu motorina Stanley ST-70T-KFA-E

9.3
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Incalzitorul cu motorina Stanley ST-70T-KFA-E este solutia ideala, atunci cand ai nevoie de incalzirea unor suprafete foarte mari. Achizitionand acest incalzitor vei descoperi o solutie extrem de puternica, ce vine in intampinarea tuturor necesitatilor, atunci cand afara este foarte frig.
Cand vorbim de suprafete mari, nu vorbim doar de cativa metri patrati, ci de peste 150 de metri patrati, adica de suprafete ce pot fi reprezentate cu usurinta de o hala industriala. Vezi oferta valabila DOAR AZI !

 

Cum arata Stanley ST-70T-KFA-E?

Desi aspectul sau nu este chiar atat de important, este bine de stiut ca acesta nu este un incalzitor mare, ba chiar, daca tinem cont ca poate incalzi pana la 158 de metri patrati, putem spune ca este foarte mic. Acesta are o greutate de doar 12.7 kg si conform parerii noastre este foarte compact. Poate fi carat cu usurinta intr-o mana si prezinta o combinatie de argintiu, galben si negru, foarte placute la vedere.

 

Stanley ST-70T-KFA-E          Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa!

Constructia este facuta in asa fel incat incalzitorul sa nu prezinte niciun pericol pentru cei din jur. Astfel, dispune de o platforma, care il face foarte stabil si de o serie de elemente de siguranta. Daca este sa vorbim despre dimensiuni, incalzitorul are 38 x 76.2 x 30.5 cm.

 

Prin ce se evidentiaza acest incalzitor pe motorina?

Am amintit ca modelul ST-70T-KFA-E al producatorului Stanley este un incalzitor puternic. Acest lucru se poate demonstra prin puterea inscrisa in cartea tehnica: nu mai putin de 20500 W. Astfel, odata pornit acest incalzitor, cu siguranta orice spatiu devine extrem de confortabil din punct de vedere al temperaturii.
Incalzitorul acesta, ca si modelul ST50V-GFA-E tot de la producatorul Stanley, dispune de un ventilator, care se poate alimenta electric, la prize cu tensiune de 230, insa functionarea lui este pe baza de motorina. Acest lucru ofera o flexibilitate maxima, deoarece poate sa fie folosit oriunde, inclusiv in spatiile care nu dispun de curent electric.

 

Care este perioada de functionare a incalzitorului?

Cu un plin de motorina, acest incalzitor industrial poate sa functioneze pana la 9 ore. Este suficient timp pentru a incalzi orice spatiu si pentru a-ti face treaba fara probleme. Evident, in cazul in care ai nevoie de mai mult timp, poti oricand sa il reincarci cu motorina. Capacitatea rezervorului este de 18.9 litri, asadar, consumul sau este de aproximativ 2 litri de motorina pe ora.

Chiar daca pare destul de mult, daca se calculeaza un raport al spatiului/consum, se descopera o eficienta deosebita in tot ceea ce inseamna incalzire. Daca totusi cautati ceva mai mic dar totusi puternic, puteti alege un calorifer electric precum TESY CC 3012 E05 R.

Fiind realizat de Stanley, un producator cu experienta mare in tot ceea ce tine de zona industriala, Stanley ST-70T-KFA-E este foarte rezistent, bine construit si dispune de o garantie generoasa, de 12 luni. In plus, pretul sau este unul rezonabil, fiind o optiune excelenta pentru toate firmele care isi doresc un mediu de lucru cat mai placut sau chiar si pentru persoanele fizice care au nevoie de incalzirea unor spatii uriase intr-un timp scurt.

 

Incalzitor cu motorina Stanley ST-70T-KFA-E
Stanley ST-70T-KFA-E

Cumpara de la cele mai serioase magazine! Vezi ofertele mai jos!

Incalzitorul cu motorina Stanley ST-70T-KFA-E este solutia ideala, atunci cand ai nevoie de incalzirea unor suprafete foarte mari. Achizitionand acest incalzitor vei descoperi o solutie extrem de puternica, ce vine in intampinarea tuturor necesitatilor, atunci cand afara este foarte frig. Cand vorbim de suprafete mari, nu vorbim doar de cativa metri patrati, ci de peste 150 de metri patrati, adica de suprafete ce pot fi reprezentate cu usurinta de o hala industriala. Vezi oferta valabila DOAR ...
9.3 Scorul total
Review produs

Parerile noastre si ale utilizatorilor despre produsul prezentat in articol.

Pret
8
Putere
9
Performanta si calitate
10
Siguranta
10
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0
    0