Incalzitorul Stanley ST50V-GFA-E

9.1
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Incalzitorul Stanley ST50V-GFA-E este solutia optima pentru toti cei care au de incalzit spatii cu suprafete de pana in 116 mp. Este perfect atat pentru locuintele cu spatii deschise foarte mari, cat si pentru halele industriale, motiv pentru care este destinat deopotriva persoanelor fizice si persoanelor juridice.

 

Cum arata acest incalzitor?

Aspectul este unul foarte tehnic, insa cu toate astea, ST50V-GFA-E prezinta o eleganta proprie. Este construit din materiale de buna calitate si imbuna argintiul cu negrul si cu mici insertii de galben, face din acest incalzitor unul foarte placut.Greutatea sa este foarte mica, avand doar 5.1 kg, iar manevrarea se face extrem de usor, datorita manerului montat deasupra sa. Aspectul de tun ca si al modelului pe care vi-l prezentam ieri asigura o incalzire uniforma iar suportul stabilizeaza incalzitorul, oricare ar fi spatiul si pozitia in care este pus.

Stanley ST50V-GFA-E

Vezi mai multe IMAGINI si specificatii complete!

Daca tinem cont de marime si de greutate, acesta este unul dintre cele mai interesante incalzitoare industriale, oferind dimensiuni mici, greutate mica si posibilitatea de a-l muta cu cea mai mare usurinta.

 

Cu ce este dotat ST50V-GFA-E?

Odata ce ii citesti specificatiile, descoperi ca ST50V-GFA-E este alegerea perfecta atunci cand vrei sa incalzesti ceva. Alimentarea incalzitorului se face cu ajutorul GPL, iar consumul este unul extrem de redus: doar 1.1 l/h. In ceea ce priveste aprinderea, aceasta este electrica.

Nu ai nevoie de mai mult de o priza cu tensiunea de 230 V pentru a pune acest dispozitiv in functiune, iar odata pornit, confortul termic ajunge rapid la cel dorit. Acest incalzitor este extrem de puternic, ceea ce asigura o acoperire foarte mare in incalzire. In cifre, puterea lui ajunge la 16100 W, foarte mare, tinand cont de dimensiunile reduse pe care le are.

 

Ce ofera incalzitorul prezentat?

Este un incalzitor dotat cu destul de multe elemente, pe langa faptul ca are aprindere electrica si ca functioneaza cu un combustibil deosebit de ieftin, ST50V-GFA-E este echipat si cu un furtun de 1.5 m, dar si cu regulator de presiune. Daca iti faci probleme in ceea ce priveste timpul de functionare, cu un plin de GPL, aparatul reuseste sa functioneze pana la 19 ore, perioada in care poate fi asigurata o incalzire deosebita, oricare ar fi incaperea pe care doresti sa o incalzesti. Poti alege varianta electrica daca ai teama de gazul GPL.

Fiind un incalzitor robust, construit din materiale de cea mai buna calitate, acesta dispune si de o garantie generoasa, care ajunge la 24 de luni in cazul persoanelor fizice.

 

Cat costa si ce spun clientii?

Desi te-ai astepta ca un astfel de incalzitor sa aiba un cost foarte mare, realitatea este mult mai blanda. ST50V-GFA-E are un cost mediu spre mic, dat fiind toate dotarile sale iar faptul ca are un consum ce nu depaseste 1.1 l de GPL pe ora, recomanda acest incalzitor tuturor celor care isi doresc o solutie ieftina si extrem de eficienta. In timp, economia va putea fi observata iar confortul termic, indiferent de locatie, va deveni unul cat se poate de normal.

Asadar, daca iti doresti cea mai buna solutie pentru incalzire, cel mai bine este sa optezi pentru acest incalzitor indistrual cu GPL. Clientii sunt foarte multumiti de el!

 

Incalzitorul Stanley ST50V-GFA-E
De unde sa cumpar?

Va recomandam mai jos cele mai bune magazine de unde puteti cumpara INCALZITORUL STANLEY ST50V-GFA-E la cel mai mic pret din Romania!

Incalzitorul Stanley ST50V-GFA-E este solutia optima pentru toti cei care au de incalzit spatii cu suprafete de pana in 116 mp. Este perfect atat pentru locuintele cu spatii deschise foarte mari, cat si pentru halele industriale, motiv pentru care este destinat deopotriva persoanelor fizice si persoanelor juridice.   Cum arata acest incalzitor? Aspectul este unul foarte tehnic, insa cu toate astea, ST50V-GFA-E prezinta o eleganta proprie. Este construit din materiale de buna calitate ...
9.1 Scorul total
Review produs

Parerile noastre si ale utilizatorilor despre produsul prezentat in articol.

Pret
7
Putere
9.5
Performanta si calitate
10
Siguranta
10
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0
    0