Saltea Ted Solo Memory

Saltea Ted Solo Memory, 160 x 200 cm, structura din spuma poliuretanica si Memory, Salsolome160200
9
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Ted Solo Memory este o saltea ortopedica de cea mai buna calitate, fiind de departe cel mai vandut astfel de produs la nivelul majoritatii magazinelor online din Romania. Spre exemplu, daca ai curiozitatea sa verifici, vei observa numaidecat ca modelul Solo Memory de 160 x 200 cm se afla in topul listei celor mai vandute saltele ortopedice la eMAG.

Inainte de a-ti spune mai multe despre acest produs, o mica precizare. Pretul sau este situat in prezent in jurul sumei de 800 lei, dar asta numai la eMAG. Din verificarile pe care le-am facut personal am constatat ca desi exista peste 20 de site-uri de profil, care vand numai saltele, pe nici unul dintre acestea nu exista un pret mai mic decat cel oferit de eMAG. In plus, un alt detaliu foarte important este si cel referitor la garantie. In timp ce 99% din magazinele online nu acorda mai mult de 24 de luni, eMAG ofera in exclusivitate o perioada de garantie de 60 de luni. Hai sa-ti spun cate ceva despre aceasta atat de minunata saltea ortopedica.

Este oare posibil sa te odihnesti in timp ce dormi? Desi intrebarea poate parea nepotrivita, este totusi cat se poate de legitima. Statisticile dar si studiile recente in domeniu au relevat cat se poate de clar ca a dormi nu este acelasi lucru cu a te odihni. Iar daca ti s-a intamplat cel putin o data in viata sa te trezesti din somn mai obosit decat ai fost inainte sa adormi, intelegi cu siguranta despre ce este vorba.

Cine nu isi doreste sa beneficieze de clipele de odihna intr-un mod cat mai bun cu putinta? Intrebarea este una retorica, desigur. Iar daca acest lucru este aproape imposibil cu o saltea obisnuita, Ted Solo Memory vine si rezolva definitv aceasta atat de delicata problema.

Saltea Ted Solo Memory, 160 x 200 cm

Ted Solo Memory este o saltea construita pe o structura din spuma poliuretanica, pe o parte, si spuma Memory pe cealalta parte. In functie de nivelul de fermitate dorit, salteaua poate fi utilizata pe oricare dintre cele doua parti.

Partea cu spuma memory – ingredientul minune al saltelei, este partea termosenzitiva care reactioneaza la temperatura corpului uman, preluand forma acestuia. In acest fel beneficiezi de cel mai reconfortant somn posibil, bucurandu-te deopotriva de diminetile in care te vei trezi mai plin de energie ca niciodata.

Partea cu spuma poliuretanica – o spuma super-elastica, acoperita de un material netesut (de tip TNT) in proportie de 100% din fibre virgine – este partea pe care vei vrea sa o utilizezi atunci cand ai nevoie de mai multa fermitate.

Ted Solo Memory vine acoperita cu o husa din material de calitate superioara, avand proprietati anti-alergice si anti-microbiene.

Caracteristici saltea Ted:

Producator: Ted
Dimensiuni: 160 x 200 cm
Grosime: 16 cm
Garantie: 5 ani

Saltea Ted Solo Memory
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Biblioteca Biblio, 119 X 119 X 30 cm

Ted Solo Memory este o saltea ortopedica de cea mai buna calitate, fiind de departe cel mai vandut astfel de produs la nivelul majoritatii magazinelor online din Romania. Spre exemplu, daca ai curiozitatea sa verifici, vei observa numaidecat ca modelul Solo Memory de 160 x 200 cm se afla in topul listei celor mai vandute saltele ortopedice la eMAG. Inainte de a-ti spune mai multe despre acest produs, o mica precizare. Pretul sau este situat in prezent in jurul sumei de 800 lei, dar asta numai ...
9 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de aceasta saltea din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Calitate
8.5
Grad confort
9.5
Pret
9
Adauga reviewul tau  |  Citeste reviewurile si comentariile
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0