Televizor LED Toshiba 29P1300DG

Toshiba 29P1300DG
7.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Putem spune ca Toshiba 29P1300DG este un televizor low budget, deoarece are un cost destul de scazut in comparatie cu alte modele asemanatoare. Dotarile sale nu sunt insa deloc low, utilizatorul acestui televizor putand sa descopere cateva elemente care ies in evidenta, dar si un aspect cu adevarat deosebit, care putem sa spune ca iese din standardul televizoarelor normale ce se gasesc astazi pe piata.

Aspectul lui Toshiba 29P1300DG

Acest televizor este deosebit, deoarece dispune de un design futurist. Desi este axat pe detalii simple si negre, boxa pozitionata sub monitor ii ofera un aer aparte. Evident, nu sta acolo degeaba, oferind un sunet clar si placut prin cele doua iesiri de tip RMS.
Nu putem spune ca Toshiba 29P1300DG este un televizor urias, insa este suficient de mare incat sa poata oferi experiente placute in timpul unui film, in timpul unui joc sau in timpul emisiunii preferate. Acesta are o diagonala de 72 de cm si un unghi de vizializare de 176/176, care ajuta foarte mult.

Calitatea imaginii, ancorata in prezent

Imaginea este si ea una de calitate, datorita tehnologiilor de ultima ora si a materialelor folosite la constructia acestui televizor. Desi nu este un televizor smart, acesta dispune de tehnologia LED si beneficiaza de Rezga Engine, un proces avansat de procesare video, dar si de Contrast Booster, care permite reglarea contrastului in asa fel incat imaginea sa fie perfecta de fiecare data.
Toshiba 29P1300DG este destinat celor care nu isi doresc sa conecteze o multime de aparate la televizor, deoarece are doar doi conectori: o intrare composite si un port HDMI. Sunt suficiente insa, pentru strictul necesar si pana la urma, ceea ce conteaza cu adevarat este calitatea imaginii.
Faptul ca are un consum redus, este ergonomic si foarte placut la vedere, face din Toshiba 29P1300DG unul dintre televizoarele care merita atentia, in momentul in care esti in cautarea unei variante ieftine si de foarte buna calitate.

Televizor LED Toshiba 29P1300DG
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Toshiba 29P1300DG

Putem spune ca Toshiba 29P1300DG este un televizor low budget, deoarece are un cost destul de scazut in comparatie cu alte modele asemanatoare. Dotarile sale nu sunt insa deloc low, utilizatorul acestui televizor putand sa descopere cateva elemente care ies in evidenta, dar si un aspect cu adevarat deosebit, care putem sa spune ca iese din standardul televizoarelor normale ce se gasesc astazi pe piata. Aspectul lui Toshiba 29P1300DG Acest televizor este deosebit, deoarece dispune de un ...
7.7 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
6.5
Design
8
Pret
8.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0