Televizor LG 32LB5700

LG 32LB5700
9.5
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

In ultimii ani, Lg a devenit unul dintre cei mai mari producatori de televizoare, dispozitivele create de aceasta companie reusind sa se impuna in intreaga lume. Astfel, nu este nimic nefiresc in faptul ca LG 32LB5700 este un televizor de exceptie.
Avand un ecran de 81 de centimetri, acesta este dedicat pentru cei care stiu sa aprecieze echilibru. Nu este nici prea mare, nici prea mic, reusind sa ofere experiente deosebite ori de cate ori te uiti la emisiunea preferata, la un meci sau la un film.

Care este aspectul televizorului lui LG?

Daca vorbim despre aspect, putem sa spunem ca este un punct forte la acest televizor. Totul, incepand de la suportul pentru masa si terminand cu rama, prezinta o eleganta deosebita. Rama este subtire si placuta, iar culoarea gri a televizorului ii ofera un aer aparte. Vei descoperi un ecran usor, de doar 6.2 kg, pe care il poti muta oriunde, fara niciun fel de problema.

Dotarile de ultima generatie, cele care conving utilizatorul

Este un televizor bine construit, atat in ceea ce priveste imaginile, cat si in ceea ce priveste sunetul sau dotarile deosebite. Astfel, descoperi ca este smart si ca iti ofera posibilitati nelimitate in ceea ce priveste conectivitatea si navigarea pe internet, dari si ca dispune de tehnologii avansate, care fac imaginea una deosebit de naturala si de placuta. Ecranul IPS asigura culori vii si placute, fiind ajutat de rezolutia HD, dar si de faptul ca dispune de un unghi de vizualizare foarte mare.
Ramanem la imagine si descoperim ca acest televizor ofera claritate maxima a imaginilor in miscare, contrastul, claritatea si culorile fiind asigurate de Triple XD Engine.
Conectivitatea este si ea una superioara, utilizatorii putand sa se bucure de 3 porturi HDMI, intrari Scart, USB sau slot CI +.
In plus, sunetul este puternic si placut, datorita celor doua boxe a cate 10 W RMS fiecare.
Putem sa spunem, asadar, ca LG 32LB5700 este un televizor exceptional, care merita toata atentia! Pentru a afla mai multe informatii despre produs dar si pretul acestui televizor apasa butonul de mai jos.

Televizor LG 32LB5700
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor LG 32LB5700

In ultimii ani, Lg a devenit unul dintre cei mai mari producatori de televizoare, dispozitivele create de aceasta companie reusind sa se impuna in intreaga lume. Astfel, nu este nimic nefiresc in faptul ca LG 32LB5700 este un televizor de exceptie. Avand un ecran de 81 de centimetri, acesta este dedicat pentru cei care stiu sa aprecieze echilibru. Nu este nici prea mare, nici prea mic, reusind sa ofere experiente deosebite ori de cate ori te uiti la emisiunea preferata, la un meci sau la un ...
9.5 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9.5
Design
9.5
Pret
9.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0