Televizor Samsung 40H7000

Televizor Samsung 40H7000
9.3
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Daca eleganta este cea pe care o cauti la un televizor, fara doar si poate, Samsung 40H7000 va reprezenta o adevarata incantare pentru tine. Este un televizor la a carei constructie s-a acordat o mare atentie aspectului, insa nu s-a neglijat nici partea tehnica.
Vei descoperi un dispozitiv cu care poti face extrem de multe lucruri si care vine echipat si cu tehnologii inedite, fiind interactiv.

Aspectul lui Samsung 40H7000, impresionant

Cu rame foarte subtiri, aproape invizibile, un suport argintiu futurist si dimensiuni perfecte, Samsung 40H7000 este destinat oricarei camere in care se doreste o imbunatatire a aspectului. Ecranul generos completeaza designul minimalist si face in asa fel incat, atunci cand este pornit, nimic nu distrage atentia privitorului de la imagini. Marimea diagonalei acestuia este de 101 cm, in timp ce grosimea totala a televizorului, fara suport, este de 63.1 mm. Astfel, il poti monta oriunde, chiar si pe un perete si iti poti pastra tot spatiul din camera.

Ce aduce inedit acest televizor?

Samsung 40H7000 este un smart Tv care poate fi controlat in foarte multe moduri. Astfel, il poti controla atat de pe touchpad, cat si prin gesturi, datorita tehnologiei interactive. Controlul prin gesturi este ceva complet nou, care iti va schimba perceptia asupra televizoarelor. De asemenea, odata ce ai achizitionat acest televizor te poti bucura si de aplicatia smartview, care permite conectarea tuturor dispozitivelor la televizor, fara cabluri inutile.
Filmele 3D nu vor mai necesita prezenta la cinema. Le poti vedea direct pe televizorul tau, deoarece permite si acest lucru.
In ceea ce priveste sunetul, televizorul celor de la Samsung este dotat cu doua boxe a cate 10 W fiecare, care inglobeaza o multime de tehnologii moderne si caracteristici superioare, precum sunetul 3D sau DTS studio si premium sound.
Samsung 40H7000 este, asadar, un televizor elegant, cu o complexitate foarte mare, care te invita sa il descoperi si sa il apreciezi la adevarata valoare.

Televizor Samsung 40H7000
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Samsung 40H7000

Daca eleganta este cea pe care o cauti la un televizor, fara doar si poate, Samsung 40H7000 va reprezenta o adevarata incantare pentru tine. Este un televizor la a carei constructie s-a acordat o mare atentie aspectului, insa nu s-a neglijat nici partea tehnica. Vei descoperi un dispozitiv cu care poti face extrem de multe lucruri si care vine echipat si cu tehnologii inedite, fiind interactiv. Aspectul lui Samsung 40H7000, impresionant Cu rame foarte subtiri, aproape invizibile, un suport ...
9.3 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9.5
Design
10
Pret
8.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0