Televizor Samsung 40HU6900

Televizor Samsung 40HU6900
9.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Televizoarele inteligente devin din ce in ce mai cautate printre cei care doresc imagini de buna calitate si in acelasi timp au nevoie si de un divertisment cat mai diversificat. Astfel, apar din ce in ce mai multe smart tv-uri, care mai de care mai interesante. Printre acestea se numara si acest Smart TV LED de la Samsung, Samsung 40HU6900, care impresioneaza prin calitatea imaginii, prin constructie si prin functiile pe care le ofera.

Aspectul televizorului

Samsung 40HU6900 este un televizor care arata bine. Desi prezinta un design oarecum standard, finisajele ii dau de gol constructia robusta si placuta. Vei descoperi un televizor cu margini foarte subtiri, care poate sa fie pozitionat oriunde. Il poti pune pe un perete, cu ajutorul unui suport, sau il poti pozitiona cu usurinta pe o masuta de televizor. Suportul sau este unul foarte elegant, asadar, va imbogati orice camera din punct de vedere estetic.
Ecranul pe care il prezinta acest televizor are nu mai putin de 101 cm in diagonala si in ciuda marimii, intreg dispozitivul nu cantareste mai mult de 11.4 kg. In plus, grosimea sa fara stand este de doar 50.3 mm, asadar, locul pe care il va ocupa, mai ales daca este pozitionat langa un perete, va fi minuscul.

Cu ce iese in evidenta Samsung 40HU6900?

Cu siguranta, toata lumea se asteapta la un televizor cu imagini de calitate. Samsung 40HU6900 are insa mai mult de atat. Vei descoperi imagini, sunet si functii de ultima generatie, care te vor atrage in mrejele lor ori de cate ori au ocazia. Vei privi fiecare emisiune cu un entuziasm urias, datorita imaginilor clare si placute si te vei putea bucura de diversitate, datorita faptului ca acest televizor este un smart TV. Practic, il poti folosi pe post de computer si in acelasi timp, pe post de ecran pentru cele mai noi si mai interesante filme sau poze.
Sunetul este si el unul puternic, ingloband doua iesiri de cate 10 W si tehnologii superioare, precum Dolby sau DTS Studio Sound.

Televizor Samsung 40HU6900
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Samsung 40HU6900

Televizoarele inteligente devin din ce in ce mai cautate printre cei care doresc imagini de buna calitate si in acelasi timp au nevoie si de un divertisment cat mai diversificat. Astfel, apar din ce in ce mai multe smart tv-uri, care mai de care mai interesante. Printre acestea se numara si acest Smart TV LED de la Samsung, Samsung 40HU6900, care impresioneaza prin calitatea imaginii, prin constructie si prin functiile pe care le ofera. Aspectul televizorului Samsung 40HU6900 este un ...
9.7 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
10
Design
9.5
Pret
9.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0