Televizor Samsung 48H5030

Televizor Samsung 48H5030
9.3
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Un urias deosebit de sensibil, prin asta poate sa fie definit Samsung 48H5030, un televizor care pare sa inglobeze cele mai noi tehnologii in materie de imagine si sa multumeasca utilizatorul, indiferent de ceea ce isi doreste sa vada.
Prima privire se opreste asupra aspectului si descopera un televizor mare, cu o diagonala de 121 de cm. Practic, odata ce ai acest televizor in living, poti declara ca ai un cinematograf in propria casa. Daca ai si un sunet de cea mai buna calitate, atunci totul este exact ca la cinema, dar mult mai comod.
Si ai, Samsung 48H5030 este dotat cu doua boxe puternice, care pot asigura sunet surround si care dispun de caracteristici superioare, precum DTS Studio Sound sau tehnologia Dolby.

Care sunt caracteristicile imaginilor lui Samsung 48H5030?

Cand vine vorba despre imagini, Samsung a aratat intotdeauna ca poate extrem de multe, indiferent care au fost dispozitivele create. Samsung 48H5030 nu este lasat mai prejos si ofera imagini excelente, cu un contrast puternic si cu o multime de culori vibrante. Imaginile sunt full HD, ceea ce asigura claritate pentru fiecare detaliu.
Utilizatorul acestui televizor se poate bucura si de un unghi de vizualizare excelent, dar si de posibilitatea de a seta televizorul in functie de toate dorintele pe care le are.
Flexibilitatea lui este completata de faptul ca se poate conecta cu usurinta la orice dispozitiv. Daca ai filme, muzica sau poze pe un dispozitiv USB, te poti bucura de ele direct de pe televizor, in timp ce, daca doresti sa conectezi un telefon sau un laptop, o poti face cu usurinta si poti beneficia de imagini mult mai mari in doar cateva minute.
Fara doar si poate, Samsung 48H5030 este o solutie excelenta pentru toti cei care isi doresc un televizor mare, care sa poata oferi imagini de inalta calitate tot timpul.

Televizor Samsung 48H5030
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Samsung 48H5030

Un urias deosebit de sensibil, prin asta poate sa fie definit Samsung 48H5030, un televizor care pare sa inglobeze cele mai noi tehnologii in materie de imagine si sa multumeasca utilizatorul, indiferent de ceea ce isi doreste sa vada. Prima privire se opreste asupra aspectului si descopera un televizor mare, cu o diagonala de 121 de cm. Practic, odata ce ai acest televizor in living, poti declara ca ai un cinematograf in propria casa. Daca ai si un sunet de cea mai buna calitate, atunci totul ...
9.3 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9
Design
9
Pret
10
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0