Televizor Samsung 48H6240

Televizor Samsung 48H6240
9
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Daca iti doresti un televizor mare, puternic si inteligent, pentru care sa nu cheltuiesti o avere, Samsung 48H6240 iti va raspunde cu succes la absolut toate necesitatile. Acesta are capacitatea de a-ti oferi o realitate cu adevarat exceptionala si sa iti ofere cel mai placut divertisment, direct din confortul propriei case.

Samsung 48H6240 are un aspect uimitor

Primul lucru care te atrage la acest televizor este aspectul, care este cu adevarat uimitor. Ecranul de 121 de centimetri ofera impresia unui adevarat cinematograf, iar marginile extrem de subtiri, de culoare gri, sunt placute si creaza ideea unui spatiu extras direct din contextul propriei tale camere. Desi este un televizor mare, nu este foarte voluminos, fiind destul de subtire incat sa poata fi pozitionat pe un perete. Evident, daca iti doresti sa il tii pe masuta de televizor sau chiar pe jos, Samsung 48H6240 iti respecta dorintele intr-u totul.

Care sunt dotarile televizorului?

Imaginea, sunetul si modul in care se comporta Samsung 48H6240 sunt deosebite. Dispune de cateva tehnologii avansate, precum Clear Motion Rate, sau imaginea full HD, dar si de un procesor puternic Quad Core, care transforma televizorul intr-un adevarat computer. Te poti juca, poti urmari filmulete direct online si poti naviga pe internet fara sa mai ai nevoie de un computer.
Aplicatia Smart View ofera posibilitatea de a te bucura de continut intr-un mod cat mai simplu, conectand orice dispozitiv cu usurinta la televizor.
Pentru o calitate excelenta a imaginii, vei putea descoperi si numeroase module destinate fiecarui program in parte. Astfel, beneficiezi de un modul pentru fotbal, unul pentru filme sau chiar de module pentru jocuri.
Samsung 48H6240 se poate conecta la aproape orice dispozitiv, dispune de o multime de conectori si faptul ca este un televizor smart atrage extrem de mult. Achizitionandu-l, vei putea spune ca ai un cinematograf in propria sufragerie.

Televizor Samsung 48H6240
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Samsung 48H6240

Daca iti doresti un televizor mare, puternic si inteligent, pentru care sa nu cheltuiesti o avere, Samsung 48H6240 iti va raspunde cu succes la absolut toate necesitatile. Acesta are capacitatea de a-ti oferi o realitate cu adevarat exceptionala si sa iti ofere cel mai placut divertisment, direct din confortul propriei case. Samsung 48H6240 are un aspect uimitor Primul lucru care te atrage la acest televizor este aspectul, care este cu adevarat uimitor. Ecranul de 121 de centimetri ofera ...
9 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9
Design
9
Pret
9
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0