Televizor Samsung 55HU7100 Curved

Televizor Samsung 55HU7100 Curved
9.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Daca iti doresti un televizor inedit, care sa iti transforme orice camera intr-un adevarat cinematograf, Samsung 55HU7100 este cu siguranta cel de care ai nevoie. Este adevarat, nu este tocmai cel mai ieftin televizor, necesitand o mica investitie, insa, daca banii nu reprezinta neaparat o problema pentru tine, merita fiecare leu.

Ce aduce inedit acest televizor Samsung?

Inedit este tot ceea ce reprezinta acest televizor. Ceea ce este cu adevarat impresionant insa, este faptul ca are ecran curbat. Imaginile vor avea un alt aspect si vor fi rupte, parca, din context. Ecranul de 138 de centimetri ofera imagini impecabile, in ciuda marimii, iar acest lucru este rezultatul rezolutiei UHD, de 4 ori mai mare si mai detaliata decat rezolutia HD si datorita tehnologiilor impecabile, precum Clear Motion Rate, care minimalizeaza orice neclaritate, facand imaginile in miscare excelente.
Utilizatorul mai poate descoperi o functie deosebita, denumita Future Ready. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa iti achizitionezi alt televizor o perioada lunga de timp, deoarece se actualizeaza intotdeauna la cele mai noi standarde din domeniu.

Samsung 55HU7100, smart Tv puternic

Samsung 55HU7100 este si un smart TV, oferind un procesor Quad Core foarte puternic, ce permite performante superioare. Multitaskingul este la locul lui atunci cand folosesti acest televizor, ce iti ofera posibilitatea sa navighezi pe internet, sa te uiti la filmulete pe youtube sau sa te bucuri de retelele tale de socializare preferate.
Nu doar pe internet te vei putea bucura de continutul tau preferat, ci si direct de pe un dispozitiv USB, deoarece acest televizor dispune de player multimedia integrat.
Nu in ultimul rand, Samsung 55HU7100 este un dispozitiv prietenos cu orice alt dispozitiv pe care il ai in casa. Este echipat cu o multime de porturi, care mai de care mai interesante, printre care putem numara 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, slot CI+ sau intrari composite si component.
Samsung 55HU7100 este, asadar, un televizor complex, destinat celor cu adevarat pretentiosi.

Televizor Samsung 55HU7100 Curved
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Samsung 55HU7100 Curved

Daca iti doresti un televizor inedit, care sa iti transforme orice camera intr-un adevarat cinematograf, Samsung 55HU7100 este cu siguranta cel de care ai nevoie. Este adevarat, nu este tocmai cel mai ieftin televizor, necesitand o mica investitie, insa, daca banii nu reprezinta neaparat o problema pentru tine, merita fiecare leu. Ce aduce inedit acest televizor Samsung? Inedit este tot ceea ce reprezinta acest televizor. Ceea ce este cu adevarat impresionant insa, este faptul ca are ecran ...
9.7 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
10
Design
10
Pret
9
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0