Televizor Samsung LT22D390EW

Televizor Samsung LT22D390EW
9
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Daca ai nevoie de un televizor si in acelasi timp iti doresti si un monitor, poti opta pentru acst Samsung LT22D390EW care face ambele treburi intr-un mod exceptional. Desi nu uimeste prin marime, este un televizor bine dotat, care vine echipat cu tehnologia LED, cu un sunet de buna calitate si cu foarte multe variante de conectivitate.

Cum arata Samsung LT22D390EW?

Dimensiunile reduse si aspectul ce contine finisaje foarte placute, il recomanda pentru orice incapere, indiferent de marime sau de modul in care este mobilata. Samsung LT22D390EW prezinta un ecran de 54 de cm, suficient de generos pentru a putea oferi filme, jocuri sau emisiuni la o calitate impresionanta.
Dimensiunile sale sunt perfecte atat pentru birou, cat si pentru perete, deoarece nu are mai mult de 45.4 mm in grosime si doar 3.75 kg.

Care sunt principalele dotari ale acestui televizor?

In ceea ce priveste dotarile, descoperim atat o parte video cat si o parte audio de foarte buna calitate. Te vei putea bucura de o rezolutie de 1920 x 1080, o luminozitate de 250 cd/mp si un timp de raspuns de 5 ms. Toate acestea, completate cu un unghi de vizibilitate de 178/178, asigura o imagine fara cusur, pe care o poti vedea la aceeasi calitate din orice pozitie.
Sunetul vine prin doua boxe RMS a cate 5 W fiecare, dotate cu tehnologii precum Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse care asigura claritatea.
Vei putea conecta Samsung LT22D390EW la orice alt dispozitiv, incepand cu un computer si terminand cu  un telefon. Dispune de 2 porturi HDMI, o intrare PC, intrari component sau intrare SCART.
Cu un consum redus de energie, module pentru diferite tipuri de vizualizari, imagini de calitate si un pret decent, Samsung LT22D390EW intra in cursa pentru cel mai bun televizor/monitor, reusind sa atraga atentia celor care isi doresc calitate maxima.

Televizor Samsung LT22D390EW
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !

Daca ai nevoie de un televizor si in acelasi timp iti doresti si un monitor, poti opta pentru acst Samsung LT22D390EW care face ambele treburi intr-un mod exceptional. Desi nu uimeste prin marime, este un televizor bine dotat, care vine echipat cu tehnologia LED, cu un sunet de buna calitate si cu foarte multe variante de conectivitate. Cum arata Samsung LT22D390EW? Dimensiunile reduse si aspectul ce contine finisaje foarte placute, il recomanda pentru orice incapere, indiferent de marime ...
9 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
8.5
Design
10
Pret
8.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0