Televizor Sharp LC42LE771

Televizor Sharp LC42LE771
9.2
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Sharp LC42LE771 este o solutie ideala, atat pentru imbunatatirea estetica a unui living, cat si pentru obtinerea celor mai noi informatii din lume. Este smart, dispune de calitate LED si reuseste sa ofere tot ceea ce i se cere, fara sa necesite foarte multe investitii.

Designe-ul minimalist, eleganta desavarsita

Orice decor va primi cu placere acest televizor, deoarece designul sau se potriveste in orice situatie. Linia subtire si moderna din jurul ecranului, precum si ecranul propriu zis, care are 106 cm in diagonala, introduc utilizatorul intr-o lume a viitorului, in care televizoarele sunt mai mult decat televizoare, sunt adevarate ferestre catre realitate.

Imaginile si fimuletele prezinta o calitate maxima

Desi este vorba despre un producator nu tocmai cunoscut, Sharp LC42LE771 nu are niciun complex de inferioritate si demonstreaza ca poate sa se lupte de la egal la egal cu nume mai mari. Astfel, este dotat cu functii care il definesc ca fiind smart TV, cu un ecran LED care mareste viata televizorului si asigura un consum redus de energie, dar si cu o rezolutie de 1920 x 1080.
Te vei putea bucura de filme, de poze sau de meciuri intr-un mod cu adevarat deosebit.
Caracteristicile speciale precum Active Motion 300 sau procesarea color pe 8 biti, sporesc claritatea si calitatea imaginii.
Nu in ultimul rand, Sharp LC42LE771 este un televizor 3D, asadar, cu ochelarii speciali, poti transforma intreaga camera intr-o adevarata scena de film.

Sunet si conectivitatea

Nu doar imaginea este importanta, ci si alte detalii. Printre acestea se numara sunetul, care dispune de doua boxe a cate 8 W fiecare, dar si conectivitatea, unde vom gasi o multime de conectori. Utilizatorii lui au la dispozitie 4 porturi HDMI, 2 intrari USB 2.0 si chiar si o intrare pentru PC, in cazul in care vrei sa transformi uriasul televizor intr-un veritabil monitor.
Asadar, daca iti doresti un televizor excelent, cu toate facilitatile moderne, care sa aiba totusi un pret decent, Sharp LC42LE771 este solutia.

Televizor Sharp LC42LE771
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Sharp LC42LE771

Sharp LC42LE771 este o solutie ideala, atat pentru imbunatatirea estetica a unui living, cat si pentru obtinerea celor mai noi informatii din lume. Este smart, dispune de calitate LED si reuseste sa ofere tot ceea ce i se cere, fara sa necesite foarte multe investitii. Designe-ul minimalist, eleganta desavarsita Orice decor va primi cu placere acest televizor, deoarece designul sau se potriveste in orice situatie. Linia subtire si moderna din jurul ecranului, precum si ecranul propriu zis, ...
9.2 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9.5
Design
9.5
Pret
8.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0