Televizor Smart 3D LED Samsung 32H6200, 80 cm, Full HD

Vezi mai multe IMAGINI !

Dispune de standardul Samsung FHD TV adica afiseaza la o rezolutie de 2 ori mai buna decat un televizor clasic HDTV la un pret asemenator. Functia Clear Motion Rate minimizeaza la maximum neclaritatea cauzata de miscarea rapida in redarea video, ceea ce ajuta la o vizionare cu mult superioara.

Televizorul Smart 3D LED Samsung 32H6200 este propulsat de un puternic procesor QuadCore care isi face treaba perfect, reducand timpii de asteptare la minimum iar ultime versiune a aplicatiei Smart View care vine preinstalata va poate ajuta sa conectati televizorul la un Smartphone sau o tableta compatibila cu aceasta functie, astfel incat puteti reda continutul direct pe Televizorul vostru Smart!

Acest model de Smart TV dispune chiar si de un mod de redare numit „Fotbal” care este destinat microbistilor si reda imaginea la o calitate mult mai buna, in culori vii a firului de iarba si a tribunelor, in plus sunetul puternic multi-sorround va ofera ocazia sa simtiti entuziasmul din tribune ca si cum ati fi acolo!

Cel mai mic pret din Romania !

Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review