Televizor Sony 40W605

Televizor Sony 40W605
9.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Atunci cand ai de achizitionat un televizor, trebuie sa iei in considerare cat mai multe detalii, pentru a te asigura ca achizitia ta este una perfecta si ca iti raspunde 100% la cerinte. Cum tehnologia moderna este din ce in ce mai avansata, un televizor modern trebuie sa fie neaparat Smart si sa ofere imagini de buna calitate pe un ecran mare.
Sony 40W605 este unul din principalii candidati, in momentul in care cerintele sunt ridicate. Fara sa aiba un pret mare, acest televizor este foarte placut la vedere si uimeste prin supletea sa, prin modul de constructie, dar si prin dotari.

Cu ce este dotat acest televizor Sony?

Incepem cu cele mai importante elemente si descoperim un sunet clar si puternic si o imagine ireprosabila. Ecranul de 102 cm in diagonala afisaza o rezolutie de 1920 x 1080, care poate sa ofere detaliile fiecarui pixel intr-un mod incredibil, in timp ce sunetul este sustinut de cele doua boxe de 8 W RMS, care fac parte dintr-un sistem Down Firing. Atat sunetul, cat si imaginea, dispun de caracteristici superioare.
In cazul sunetului, vei descoperi tehnologii precum Dolby Digital, Surround sau Magnetic Fluid, care asigura claritate maxima, in timp ce la imagine, te poti bucura de mai multe module destinate fiecarui element pe care il vei urmari la tv si tehnologii superioare care contureaza perfectiunea acestui televizor.

Sony 40W605, un smart TV complex

Un alt punct forte al acestui televizor este faptul ca este smart TV. Acest lucru inseamna flexibilitate maxima si continut de cea mai buna calitate la un click distanta. Poti naviga pe internet si poti folosi televizorul pe post de computer, intr-un mod cat se poate de simplu.
Asadar, Sony 40W605 inglobeaza aproape tot ceea ce iti poti dori: imagini excelente cu detalii HD, sunet de buna calitate, flexibilitate in ceea ce priveste continutul si o multime de metode de conectare, pentru a putea sa iti legi toate dispozitivele intr-o singura retea.

Daca acest review despre televizorul Sony nu te-a convins inca, apasa acum butonul de mai jos pentru a vedea ce surprize te asteapta!

Televizor Sony 40W605
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Sony 40W605

Atunci cand ai de achizitionat un televizor, trebuie sa iei in considerare cat mai multe detalii, pentru a te asigura ca achizitia ta este una perfecta si ca iti raspunde 100% la cerinte. Cum tehnologia moderna este din ce in ce mai avansata, un televizor modern trebuie sa fie neaparat Smart si sa ofere imagini de buna calitate pe un ecran mare. Sony 40W605 este unul din principalii candidati, in momentul in care cerintele sunt ridicate. Fara sa aiba un pret mare, acest televizor este foarte ...
9.7 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9.5
Design
10
Pret
9.5
Adauga reviewul tau  |  Citeste reviewurile si comentariile
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0