Televizor Toshiba 32L3433DG

Toshiba 32L3433DG
8.5
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Toshiba 32L3433DG este un televizor de marime medie, care uimeste prin prezenta sa. Este elegant, construit cu materiale de cea mai buna calitate si se potrivesste oriunde. In plus, este un televizor smart, care permite extrem de multe activitati si ofera imagini de cea mai buna calitate datorita ecranului LED, dar si datorita numeroaselor tehnologii de ultima generatie care sunt implementate in constructia acestuia.

Aspectul televizorului

Aspectul lui Toshiba 32L3433DG este foarte placut. Simplitatea este punctul cheie pe care s-au axat cei care au construit acest televizor. Ramele sunt subtiri, negrul mat cu care sunt colorate este foarte elegant iar dimensiunile televizorului sunt perfecte. Acesta are doar 8.5 kg si o grosime care nu depaseste 104 mm.

Dotarile si specificatiile televizorului Toshiba 32L3433DG

In ceea ce priveste dotarile, are cu ce se lauda. Tehnologia LED a ecranului asigura calitatea imaginii, dar si o durata de viata foarte mare pentru intreg dispozitivul.
Imaginea este ajutata si de alte elemente, cum ar fi rezolutia de 1920 x 1080 sau luminozitatea de 300 cd/mp. Ecranul de 80 de inch poate sa fie vazut din aproape orice unghi, deoarece unghiul de vizibilitate este de 178/178.
Nici sunetul nu este mai prejos, acesta fiind perfect pentru o camera, chiar si pentru una suficient de mare. Cele doua difuzoare de 6 W asigura claritate si putere, ajutate si de Virtual Surround sound sau Dolby Digital Plus.
Toshiba 32L3433DG se prezinta bine si la capitolul conectivitate. Acesta dispune de doua porturi HDMI, o intrare USB 2.0 si de wi-fi integrat, pentru o conectare rapida la internet.
Cum este smart TV, se poate conecta cu usurinta la internet si poate accesa videoclipuri, site-uri si aplicatii, care mai de care mai interesante.

Cu un consum redus de energie, foarte multe dotari superioare si un aspect deosebit, Toshiba 32L3433DG concureaza pentru titlul de cel mai bun televizor atunci cand vine vorba despre raportul calitate/pret.

Televizor Toshiba 32L3433DG
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Toshiba 32L3433DG

Toshiba 32L3433DG este un televizor de marime medie, care uimeste prin prezenta sa. Este elegant, construit cu materiale de cea mai buna calitate si se potrivesste oriunde. In plus, este un televizor smart, care permite extrem de multe activitati si ofera imagini de cea mai buna calitate datorita ecranului LED, dar si datorita numeroaselor tehnologii de ultima generatie care sunt implementate in constructia acestuia. Aspectul televizorului Aspectul lui Toshiba 32L3433DG este foarte placut. ...
8.5 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
8.5
Design
9
Pret
8
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0