Televizor Toshiba 32W2454

Televizor Toshiba 32W2454
9.3
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Un televizor standard, cu diagonala de 80 de cm si cu imagini de o calitate foarte buna reprezinta dorinta unui numar foarte mare de oameni. Exista o buna parte din oameni care prefera un televizor simplu, care sa nu fie smart TV sau sa aiba elemente deosebite.
Pentru acesti oameni, Toshiba 32W2454 este televizorul perfect. Acesta are o diagonala de 80 de centimetri, este foarte elegant si se incadreaza de minune in orice ambient. Vei descoperi un televizor fara prea mari pretentii, dar care pe alocuri uimeste.

Designul lui Toshiba 32W2454 prezinta o calitate superioara

Primul lucru care te atrage este aspectul. Spre deosebire de alte televizoare, Toshiba 32W2454 este alb si are finisaje extrem de elegante. Dispune si de un suport la fel de elegant si de rame foarte subtiri care amplifica marimea si calitatea imaginii.

Filme, imagini si televiziune la o calitate foarte buna

Fiind un televizor LED, ofera imagini de cea mai buna calitate si are o durata de viata superioara altor televizoare. Rezolutie ade 1366 x 768 este perfecta pentru o detaliere cat mai buna a fiecarei imagini in timp ce luminozitatea este de 250 de candele/mp.
Imaginea dispune si de o serie de caracteristici superioare, cum ar fi Digital Noise Reduction, Active Backlight Control sau un unghi de vizibilitate generos, de 178/178.
Calitatea orelor de relaxare din fata televizorului este amplificata si de sunet, aspect la care Toshiba 32W2454 ofera doua boxe de cate 7 W RMS, cu Dolby Digital Plus.

Conectivitate

Cei de la Toshiba s-au gandit si la conectivitate si au dotat acest televizor cu o multime de conectori, printre care amintim doua porturi HDMI, intrari component, o intrare USB sau slotul CI+.
Concluzia este ca Toshiba 32W2454 este un televizor bun, care atrage prin calitatea imaginii si prin aspect si merge pozitionat in orice incapere, fara niciun fel de probleme.

Televizor Toshiba 32W2454
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Toshiba 32W2454

Un televizor standard, cu diagonala de 80 de cm si cu imagini de o calitate foarte buna reprezinta dorinta unui numar foarte mare de oameni. Exista o buna parte din oameni care prefera un televizor simplu, care sa nu fie smart TV sau sa aiba elemente deosebite. Pentru acesti oameni, Toshiba 32W2454 este televizorul perfect. Acesta are o diagonala de 80 de centimetri, este foarte elegant si se incadreaza de minune in orice ambient. Vei descoperi un televizor fara prea mari pretentii, dar care ...
9.3 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9
Design
9
Pret
10
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0