Televizor Toshiba 40L3433DG

Toshiba 32L3433DG
8.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Toshiba Smart LED 40L3433DG este televizorul care iti va incanta simturile, deoarece este construit in asa fel incat sa prezinte o calitate maxima. Are un ecran generos, tehnologii care asigura culori vii si placute si un sunet exceptional.
In plus, aspectul lui este unul foarte placut, culoarea neagra fiind potrivita in orice situatie. Ramele din jurul ecranului sunt foarte subtiri iar suportul televizorului este si el foarte elegant.

Toshiba 40L3433DG, smart tv de ultima generatie, la un pret accesibil

Este destul de greu sa gasesti un smart TV care sa ofere si calitate si un pret accesibil. Din fericire, exista acest televizor Toshiba, care are imagini full HD si optiuni avansate de vizualizare. Ai libertatea de a naviga pe internet, de a viziona videoclipuri online si te a te bucura de toate beneficiile televizoarelor smart.
Conectarea la internet se face prin Wi-fi, iar conectivitatea intre device-uri se face foarte usor, chiar daca acestea se afla in camere diferite. Functia Media server pe care o contine Toshiba 40L3433DG actioneaza ca o punte de legatura wireless intre dispozitive. Astfel, poti urmari un film de pe laptop, direct pe televizor, fara sa implici niciun fir.

Imaginea prezinta si ea o calitate deosebita

Ecranul de 101 cm in diagonala dispune de o rezolutie mare, de 1920 x 1080. In felul acesta, orice film, orice joc si orice emisiune, iti va oferi toate detaliile de care dispune. Calitatea imaginii este amplificata de contrastul dinamic de 25000:1, de caracteristicile superioare, dar si de unghiul de vizualizare de 178/178 grade. Practic, te poti uita la televizor din orice unghi, fara sa pierzi din calitate.
Alaturi de imagine, Toshiba 40L3433DG aduce si doua boxe puternice care asigura un sunet surround si putere de 8 W pentru fiecare dintre ele.
Cu un consum redus de energie, datorita tehnologiei LED, numeroase metode de conectivitate si un player integrat pentru rularea continutului tau preferat direct de pe un dispozitiv USB, Toshiba 40L3433DG este una dintre cele mai bune recomandari pentru cei care isi doresc un televizor ieftin si puternic.

Televizor Toshiba 40L3433DG
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Toshiba 40L3433DG

Toshiba Smart LED 40L3433DG este televizorul care iti va incanta simturile, deoarece este construit in asa fel incat sa prezinte o calitate maxima. Are un ecran generos, tehnologii care asigura culori vii si placute si un sunet exceptional. In plus, aspectul lui este unul foarte placut, culoarea neagra fiind potrivita in orice situatie. Ramele din jurul ecranului sunt foarte subtiri iar suportul televizorului este si el foarte elegant. Toshiba 40L3433DG, smart tv de ultima generatie, la un ...
8.7 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9
Design
8
Pret
9
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0