Televizor Toshiba 48L1433DG

Televizor Toshiba 48L1433DG
8.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

De-a lungul timpului, cei de la Toshiba au reusit sa se impuna pe piata electronicelor si electrocasnicelor cu produse de cea mai buna calitate. Astfel, trebuie sa ne asteptam de la Toshiba 48L1433DG la o calitate foarte buna.
Din fericire, cei de la Toshiba nu dezamagesc si ne aduc in fata un televizor de cea mai buna calitate, care inglobeaza tot ceea ce ai putea dori: Calitate full HD, ecran de 121 de centimetri si un pret mediu.

Aspectul lui Toshiba 48L1433DG, minimalist si elegant

Daca vrei un televizor care sa joace si un puternic rol estetic, Toshiba 48L1433DG este perfect, deoarece aspectul sau minimalist ii ofera o eleganta desavarsita. Este elegant atat cu suport, cat si fara suport si este construit din materiale negre, de cea mai buna calitate. In ciuda marimii sale generoase, are o greutate de doar 18 Kg si o grosime fara stand de numai 40 de mm. Astfel, nu exista nicio limita in ceea ce privste locul in care vei putea pune acest televizor.

Dotari de ultima generatie, pentru imagini extraordinare

Experienta pe care o vei avea cu acest televizor este una deosebita, datorita tehnologiilor folosite la constructia sa.
Cum partea video este cea mai importanta, putem aminti ca ecranul de 121 de cm afiseaza 1920 x 1080 pixeli si un contrast dinamic de 27000:1. Timpul de raspuns este de doar 8 ms iar caracteristicile superioare definesc o imagine excelenta.
Imaginea nu poate exista fara sunet, asadar, cei de la Toshiba au dotat Toshiba 48L1433DG cu doua boxe puternice, a cate 8 W fiecare, care pot sustine cu usurinta inclusiv o petrecere.
Tehnologia LED contribuie si ea la imaginea de calitate, dar si la viata televizorului, care va fi una foarte lunga.
Cu un player multimedia integrat, conexiuni USB, porturi HDMI si caracteristici excelente, putem concluziona ca Toshiba 48L1433DG este o achizitie foarte buna.

Televizor Toshiba 48L1433DG
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Toshiba 48L1433DG

De-a lungul timpului, cei de la Toshiba au reusit sa se impuna pe piata electronicelor si electrocasnicelor cu produse de cea mai buna calitate. Astfel, trebuie sa ne asteptam de la Toshiba 48L1433DG la o calitate foarte buna. Din fericire, cei de la Toshiba nu dezamagesc si ne aduc in fata un televizor de cea mai buna calitate, care inglobeaza tot ceea ce ai putea dori: Calitate full HD, ecran de 121 de centimetri si un pret mediu. Aspectul lui Toshiba 48L1433DG, minimalist si elegant ...
8.7 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
7.5
Design
9
Pret
9.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0