Veet Easy Wax

Veet Easy Wax, depilator electric cu ceară, kit complet
8.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Exista, ce-i drept, o paleta foarte larga de solutii la care poti recurge pentru indepartarea parului corporal. Dintre toate insa, Veet Easy Wax se distinge de ceva timp drept unul dintre cele mai performante si usor de utilizat produse destinate acestui scop. Ti se pare firesc ca atunci cand auzi de depilare cu ceara sa te gandesti imediat la dureri insuportabile? Daca da, uita rapid de asta pentru ca produsul despre care vorbim astazi iti va intrece cu siguranta chiar si cele mai indraznete asteptari.

Kit electric Veet Easy Wax

Easy Wax este un depilator electric cu ceara ce poarta semnatura binecunoscutului brand Veet. Misiunea permanenta a acestui producator a fost dintotdeauna aceea de a oferi solutii profesionale pentru depilare acasa, insa la fel de performante si cu rezultate pe masura celor utilizate in marile saloane de cosmetica. Iar in aceasta directie, Easy Wax este indiscutabil unul dintre produsele de top ale companiei, chiar unul dintre cele mai vandute la nivelul anului 2014.

Veet EasyWax este cunoscut drept un sistem integrat pentru obtinerea celor mai bune rezultate la depilare, fiind un substituient perfect al sedintelor din saloanele de cosmetica. Produsul vine la pachet cu un kit complet de ceara de unica folosinta, conceputa special pentru indepartarea parului foarte scurt, chiar de la radacina. Ingredientul minune al produsului este chiar ceara naturala de cea mai buna calitate, potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea mai sensibila. Veet garanteaza pentru performantele inalte ale acestui produs, pentru o piele vizibil mai fina si catifelata chiar pana la 4 saptamani de la depilare.

Mod de functionare

Depilatorul functioneaza cu doua tipuri de rezerve, una pentru depilarea picioarelor si a bratelor iar cealalta pentru depilarea zonelor sensibile, cum ar fi linia bikinilor sau axila. O depilare completa are loc in numai 6 pasi simpli:

1. Introduci rezerva in dispozitivul de incalzire.
2. Astepti aprox. 20 – 30 minute, timp in care ceara va ajunge la temperatura ideala pentru efectuarea depilarii.
3. Aplici ceara cu ajutorul roll-on-ului in directia de crestere a parului.
4. Folosesti banda depilatoare aplicand-o si netezind-o usor peste stratul de ceara, in directia cresterii firului de par.
5. Tinand pielea strans, apuci capatul benzii depilatoare si tragi rapid inapoi, in directia opusa cresterii firului de par. Repeti acest procedeu in cadrul aceleiasi sesiuni pana la obtinerea rezultatelor dorite.
6. Dupa ce ai terminat indepartezi orice urma de ceara cu servetelul Perfect Finish (inclus in pachet).

Mai simplu de atat nu se poate! Veet Easy Wax vine de asemenea cu un mic ghid ce contine toate informatiile de care ai nevoie pentru o utilizare corecta a depilatorului.

Pretul actualizat si alte detalii prin click pe butonul situat in continuarea clipului video.

Veet Easy Wax
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Depilare cu ceara Veet Easy Wax

Exista, ce-i drept, o paleta foarte larga de solutii la care poti recurge pentru indepartarea parului corporal. Dintre toate insa, Veet Easy Wax se distinge de ceva timp drept unul dintre cele mai performante si usor de utilizat produse destinate acestui scop. Ti se pare firesc ca atunci cand auzi de depilare cu ceara sa te gandesti imediat la dureri insuportabile? Daca da, uita rapid de asta pentru ca produsul despre care vorbim astazi iti va intrece cu siguranta chiar si cele mai indraznete ...
8.7 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest kit electric de depilare din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Eficienta
9
Calitate
8.5
Pret
8.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0