Wagner FLEXIO 995

8.8
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Wagner FLEXIO 995 este un sistem de vopsit si zugravit foarte puternic, bazat pe tehnologia X-BOOST pentru aplicarea vopselelor nediluate, jet reglabil in trei trepte si sistem profesional de autocuratare.

 

3 motive sa optezi pentru FLEXIO 995:

1. Tehnologia Click & Paint

FLEXIO 995 utilizeaza tehnologia Click & Paint (patentata de catre Wagner) prin care se pot inlocui rapid sau schimba intre ele atasamentele Click & Paint. Avantajul principal pe care il ofera Click & Paint este dat de usurinta in utilizare a produsului precum si de timpul foarte redus pentru montarea/demontarea atasamentelor de pulverizare sau a materialului folosit. Vezi si modelul de la Black&Decker despre care povesteam in alt articol.

Alaturi de atasamentul aditional pentru pulverizare, adaptorul Click & Paint transforma modelul FLEXiO 995 intr-un sistem universal de pulverizare care poate procesa atat vopsele cat si lacuri. Mai mult decat atat, turbina X-BOOST permite utilizarea acestuia chiar si pentru aplicarea vopselelor conventionale, nediluate.

wagner flexio 995

Vezi mai multe Sisteme de Zugravit !

2. Perfect Spray Lavabil

Bazandu-se pe un tunel de aer care inconjoara jetul, tehnologia Perfect Spray Lavabil ofera un lucru precis si curat, asigurand in acest fel cele mai bune rezultate la acoperirea peretilor cu diferite tipuri de materiale, inclusiv vopsea lavabila. Controlul variabil al debitului, pentru o mai mare adaptabilitate la nevoile individuale ale fiecaruia, dar si jetul de pulverizare foarte compact ofera de asemenea o foarte mare precizie in aplicarea vopselei lavabile in jurul ferestrelor, usilor sau prizelor.

3. Perfect Spray Vopsea

Pentru rezultate perfecte la aplicarea diverselor tipuri de vopsea sau lacuri, tehnologia Perfect Spray Vopsea este tot ceea ce ai nevoie. Oferind simplitate si precizie in utilizare, tot ce ai de facut este sa introduci materialul intr-un borcan special si sa incepi lucrul. La nevoie, pentru obtinerea rezultatelor dorite se poate dilua materialul cu 10%, la o calitate mult mai buuna decat a fratelui mai mic Wagner w585 care este si el un produs de luat in seama.

Wagner FLEXIO 995 este de asemenea o alegere foarte buna si pentru sistemul sau de curatare automata. Astfel, spre deosebire de majoritatea produselor de acest gen, FLEXIO 995 este prevazut cu un buton de pornire care odata comutat in pozitia „Clean” permite aparatului sa-si curete singur instalatia, furtunul si lancea.

 

Alte caracteristici interesante:

 • putere mare de vopsire, de pana la 15 mp in numai 5 minute;
 • capacitate de pompare de la 0 la 525 g/minut;
 • sase accesorii incluse, printre care posterul de practica, palnia pentru umplerea rezervorului si paleta de masurare a dilutiei;
 • 200 W energie de pulverizare;
 • 630 W putere nominala si jet reglabil pe trei nivele.

Iata mai jos si o prezentare video interesanta. Pentru mai multe informatii, dati click pe butonul pozitionat in continuarea clipului video.

Wagner FLEXIO 995
Cel mai mic pret din Romania !
Sistem de vopsit Wagner FLEXIO 995

Garantie de calitate + Livrare GRATUITA acasa la tine!

Wagner FLEXIO 995 este un sistem de vopsit si zugravit foarte puternic, bazat pe tehnologia X-BOOST pentru aplicarea vopselelor nediluate, jet reglabil in trei trepte si sistem profesional de autocuratare.   3 motive sa optezi pentru FLEXIO 995: 1. Tehnologia Click & Paint FLEXIO 995 utilizeaza tehnologia Click & Paint (patentata de catre Wagner) prin care se pot inlocui rapid sau schimba intre ele atasamentele Click & Paint. Avantajul principal pe care il ofera Click ...
8.8 Scorul total
Review produs

Parerile noastre si ale utilizatorilor despre produsul prezentat in articol.

Performanta
9
Pret
7.5
Putere si randament
10
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

  Lasa un comentariu la acest review

  0
  0
  0