Einhell BT-PG 3100/1

9.3
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Einhell BT-PG 3100/1 este un generator electric de mare putere, trifazat, care nu numai ca iti asigura energia de care ai nevoie, ci respecta in totalitate cele mai noi standarde in domeniul securitatii. Desi este potrivit pentru o absolut orice, puterea sa de 3.100 W il recomanda a fi utilizat cu succes pentru casele sau vilele construite in zone cu fluctuatii sau pene frecvente de curent, la camping, in santiere, in gradina sau chiar pe barci. Cumpara acum produsul LA REDUCERE !

 

Despre pretul acestui generator:

Inainte de a lua decizia de a scrie acest mic review am facut o analiza destul de atenta asupra diverselor oferte disponibile in 3 dintre cele mai mari magazine online, inclusiv eMAG. Ei bine, nu mica mi-a fost surprinderea sa observ ca generatoarele de curent electric pe benzina, cum este acesta, au un pret nu tocmai accesibil pentru buzunarul oricarui cumparator. Cu toate acestea, nu m-am lasat pana cand nu am gasit acest produs care, din punctul meu de vedere, indeplineste cel mai bun raport calitate/pret.

Nu as vrea sa mentionez exact cat costa, asta pentru ca preturile se schimba destul de des, mai ales atunci cand apar produse noi. Dupa cum poti observa mai sus, la data cand scriu aceste randuri Einhell BT-PG 3100/1 este disponibil la un pret de aproximativ 1.500 lei. Dar inca o data, e foarte posibil ca in prezent sa coste mai putin de atat, asa ca iti recomand sa verifici acest lucru inainte de a trage vreo concluzie in acest sens. Iar daca nu ma insel, e foarte posibil ca la eMAG sa fie disponibil cu un anumit discount.

 

Un design foarte atractiv

Stiu ca, cel mai probabil, o buna parte dintre cei care cititi acest review va veti intreba daca nu cumva design-ul este un aspect care nu are nici o relevanta atunci cand cumperi un astfel de produs. E foarte posibil sa aveti dreptate, insa numai in parte. Daca nu este important, v-as intreba care ar fi motivele pentru care ati opta pentru un generator care nu arata bine, desi exista un altul cu aceleasi performante, acelasi pret, dar care arata mult mai bine?

Einhell BT-PG 3100/1 este, din punctul meu de vedere, un generator de curent electric cu design inovator, de ultima generatie. Stiu ca gusturile nu se discuta, si poate ca pentru multi culoarea albastra nu este tocmai cea preferata, dar eu continui sa sustin ca acest produs este unul dintre cele mai aspectuoase din cate exista la aceasta gama de pret.

 

Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa !

 

Caracteristicile speciale ale acestuia

De regula se apreciaza ca un generator bun are o putere de minim 3.000 W. Ei bine, Einhell BT-PG 3100/1 vine cu o putere nominala de 2.600 W si una maxima de 3.100 W, mai mare decat in cazul acestui generator Stern, adica exact cat trebuie pentru o utilizare in regim normal. Puterea acestuia este devoltata de un motor termic in 4 timpi, alimentat exclusiv pe benzina de la un rezervor in capacitate de 15 litri.

Generatorul livreaza o tensiune nominala de 230 V, pentru care este echipat cu doi conectori de iesire 2 x 230 V. De asemenea, un aspect care cred ca te intereseaza mult mai mult este acela ca Einhell BT-PG 3100/1 are o autonomie de 11 ore, adica iti ofera tot timpul de care ai nevoie sa faci un drum pana la benzinarie, asta in caz ca vei avea nevoie de mai mult carburant.

 

Performante tehnice importante

La capitorul performante, Einhell a avut grija sa acorde toata atentia acestui produs. Dupa cum am precizat mai sus, generatorul are o putere de 3.100 W si livreaza o tensiune de 230 V prin intermediul a doi conectori de iesire. In plus, motorul sau in 4 timpi dezvolta o putere maxima cuprinsa intre 4.1 si 5.6 kW/PS.

BT-PG 3100/1 porneste in modul clasic, fiind actionat printr-un demaror cu sfoara. Ar mai putea sa te intereseze de asemenea nivelul sau de zgomot de 96 dB, greutatea de 42,4 kg si dimensiunile de 625 x 465 x 475 mm. Vezi lista competa de dotari!

 

Pareri despre generatorul Einhell BT-PG 3100/1

Dupa cum te-am obisnuit deja, imi place sa cred ca parerile utilizatorilor reprezinta unul dintre principalele criterii pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a cumpara un produs. Iar cand vine vorba de generatoare, cu atat mai mult.

Acest generator de electricitate se bucura de un feedback 100% pozitiv din partea clientilor, in absolut toate magazinele care il au la vanzare. La data cand scriu aceste randuri am observat un numar de 3 review-uri pozitive, si asta doar la eMAG. Principalele aspecte pe care le-au evidentiat cumparatorii au fost cele referitoare la motorul foarte fiabil, silentios si care porneste foarte usor.

 

Concluzia echipei ReviewCenter.Ro:

BT-PG 3100/1 este, in primul rand, un generator de curent electric care se bucura de o fiabilitate foarte buna, asigurata de brandul Einhell. Per total, poate fi considerat o alegere optima, cu atat mai mult atunci cand se doreste intrunirea unui raport performante/cost cat mai bun.

Produsul este disponibil cu o garantie de 2 ani atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice, iar la eMAG beneficiaza de transport gratuit cu deschiderea si verificarea coletulul la livrare.

Einhell BT-PG 3100/1
Cel mai mic pret din Romania !
Generator Einhell BT-PG 3100/1

24 luni Garantie de calitate | Transport gratuit si posibilitate de deschidere a coletului pentru verificare !

Einhell BT-PG 3100/1 este un generator electric de mare putere, trifazat, care nu numai ca iti asigura energia de care ai nevoie, ci respecta in totalitate cele mai noi standarde in domeniul securitatii. Desi este potrivit pentru o absolut orice, puterea sa de 3.100 W il recomanda a fi utilizat cu succes pentru casele sau vilele construite in zone cu fluctuatii sau pene frecvente de curent, la camping, in santiere, in gradina sau chiar pe barci. Cumpara acum produsul LA REDUCERE !   ...
9.3 Scorul total
Review produs

Notele acordate de catre echipa ReviewCenter si de utilizatorii nostri pentru acest produs.

Performanta si dotari
10
Putere
9
Pret
8
Design
10
Adauga reviewul tau
Recomandarea ReviewCenter.ro 2014
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0
    0