Masina de spalat Bosch WAW28560EU

9.1
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Bosch WAW28560EU este o masina de spalat din gama 2014, dispune de cele mai avansate tehnologii in domeniu – cum ar fi EcoSilenceDrive & VarioPerfect – si vine la un pret foarte competitiv. De asemenea, functia AntiPete si programul pentru intretinerea tamburului DrumClean o transforma cu adevarat intr-una dintre cele mai interesante optiuni. Vezi TOATE masinile de spalat rufe la OFERTA !

 

2 motive sa optezi pentru WAW28560EU:

1. Pretul imbatabil

Poate parea ilar sa consideram ca un pret situat in jurul valorii de 4.500 lei este unul dintre avantajele masinii de spalat rufe WAW28560EU de la Bosch, dar asta numai pentru necunoscatori. Exista o serie de motive pentru care noi sustinem sus si tare ca acest pret este unul din punctele sale forte, ne vom multumi insa in a-l preciza doar pe cel mai important. Daca doriti o masina de spalat rufe mai ieftina si de clasa medie va recomand acest model de la Bosch care dealtfel face performanta.

masina de spalat bosch

Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa !

Si acesta suna cam asa: pretul unei masini de spalat trebuie sa reflecte perfect calitatea si performantele de care aceasta da dovada. De aceea, pentru fiabilitatea inalta a produselor marca Bosch, pentru cele 1.400 de rotatii pe minut viteza de centrifugare, pentru cele nu mai putin de 9 kg capacitate de incarcare a rufelor si pentru cel mai mic consum de energie posibil, pretul acestei masini de spalat este de-a dreptul imbatabil. Iar cine simte nevoia sa ne contrazica, exista mai jos un formular pentru comentarii. Suntem foarte curiosi daca veti gasi un produs cu asemenea caracteristici la un pret mai mic de 4.500 lei.

 

2. Parerile clientilor

Ideea care a stat la baza crearii site-ului Review Center a fost aceea ca review-urile clientilor reprezinta una dintre cele mai bune surse de informare. Cel putin aceasta a fost si continua sa fie convingerea noastra.

Ei bine, daca pentru masina de spalat Bosch WAW28560EU nu am identificat inca nici un review, deoarece este un produs nou pe piata, avem totusi ceva de spus despre celelalte produse marca Bosch. Si pentru ca nu cerem nimanui sa ne creada pe cuvant, te invitam sa vizitezi magazinul eMAG si sa arunci un ochi peste zecile de review-uri lasate de cumparatori masinilor de spalat marca Bosch. Vei ramane surprins.

Masina de spalat Bosch WAW28560EU
Cel mai mic pret din Romania !
Masina de spalat Bosch WAW28560EU

Livrare gratuita pana acasa - Posibilitate cumparare in rate

Bosch WAW28560EU este o masina de spalat din gama 2014, dispune de cele mai avansate tehnologii in domeniu - cum ar fi EcoSilenceDrive & VarioPerfect - si vine la un pret foarte competitiv. De asemenea, functia AntiPete si programul pentru intretinerea tamburului DrumClean o transforma cu adevarat intr-una dintre cele mai interesante optiuni. Vezi TOATE masinile de spalat rufe la OFERTA !   2 motive sa optezi pentru WAW28560EU: 1. Pretul imbatabil Poate parea ilar sa consideram ...
9.1 Scorul total
Review produs

Acestea sunt notele pe care masina de spalat prezentata le-a primit din partea vizitatorilor nostri si a redactorilor Review Center !

Putere centrifugare
10
Calitate si performanta
10
Dotari
10
Pret
6.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0
    0