Masina de spalat Daewoo DWD-NT1014A

Daewoo DWD-NT1014A, masină de spălat cu 7 kg capacitate de incărcare
8.5
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

2 motive sa cumperi masina de spalat rufe Daewoo DWD-NT1014A:

 • 7 kg capacitate de incarcare.

  La ce te poti astepta de la o masina de spalat rufe slim, un design modern cu dimensiuni ergonomice si un pret ce nu trece de 950 lei? Iti spunem noi, aproape la orice, numai la o masina de spalat cu o capacitate mare de incarcare nu. Dar uite ca exista si exceptii, motivul principal pentru care scriem acum aceste randuri. Pe langa faptul ca este un produs de ultima generatie, un model slim care ocupa mai putin spatiu ca niciodata, Daewoo DWD-NT1014A este in acelasi timp si o masina de spalat foarte incapatoare. De fapt, la cele 7 kg ale sale, este aproape imposibil sa gasesti ceva similar la un pret mai bun.

Vezi lista cu CELE MAI VANDUTE masini de spalat din Romania !
 • Consum redus de energie.

  Cine a spus ca masinile de spalat ieftine sunt paguboase? Nu stim, dar afirmam cu toata convingerea ca teoria asta este una total depasita. Si avem si de ce. Tehnologia inalta folosita de producatorul coreean a permis incadrarea modelului DWD-NT1014A in clasa de eficienta energetica A+ si consuma la fel de putin ca aceasta masina de spalat de la Siemens care face parte din clasa A+++. Ce inseamna asta? Indiferent de conditiile in care o vei utiliza, ca folosesti programul rapid sau cel de spalare intensiva, Daewoo DWD-NT1014A nu va consuma niciodata mai mult de de 1 kW/h.

Masina de spalat Daewoo DWD-NT1014A
Cel mai mic pret din Romania !
Masina de spalat Daewoo DWD-NT1014A

DOAR 37 ron PE LUNA daca o cumparati in rate ! Livrare GRATUITA pana la domiciliu + Garantie 24 de luni !

2 motive sa cumperi masina de spalat rufe Daewoo DWD-NT1014A: 7 kg capacitate de incarcare. La ce te poti astepta de la o masina de spalat rufe slim, un design modern cu dimensiuni ergonomice si un pret ce nu trece de 950 lei? Iti spunem noi, aproape la orice, numai la o masina de spalat cu o capacitate mare de incarcare nu. Dar uite ca exista si exceptii, motivul principal pentru care scriem acum aceste randuri. Pe langa faptul ca este un produs de ultima generatie, un model slim care ...
8.5 Scorul total

Putere centrifugare
8
Calitate si performanta
8.5
Dotari
9
Pret
8.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

  Lasa un comentariu la acest review

  0
  0
  0
  0