Masina de spalat Bosch WAW32640EU

Bosch WAW32640EU, masină de spălat A+++ cu tehnologia EcoSilence Driver
9.4
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Bosch WAW32640EU este una dintre cele mai performante masini de spalat rufe, are un consum foarte mic de energie electrica si dispune de tehnologia de varf EcoSilence Driver, pentru un raport consum de energie/eficienta la spalare excelent.

Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa !

 

2 motive sa optezi pentru WAW32640EU:

1. i-DOS & ActiveWater Plus

Te-ai gandit vreodata ca este cu putinta sa beneficiezi de cele mai bune rezultate la spalare, utilizand exact cantitatea de detergent de care este nevoie si exact cantitatea de apa necesara? Ei bine, Bosch WAW32640EU este una dintre putinele masini de spalat capabile sa realizeze aceste lucruri. i-DOS si ActiveWater Plus sunt doua sisteme inteligente care lucreaza impreuna pentru a elimina complet atat risipa de apa cat si detergentul utilizat la fiecare ciclu de spalare.

Primul dozeaza automat detergentul lichid sau balsamul de rufe iar al doilea controleaza eficient consumul de apa, parcurgand mai multe etape pentru detectarea exacta a incarcaturii. Daca vreti o masina de spalat mai ieftina, dar totusi destul de bine dotata puteti opta pentru un model mai ieftin de la Sharp, cum ar fi FA7103A1.

Vezi CELE MAI VANDUTE masini de spalat din Romania !

2. Viteza de centrifugare si capacitatea de incarcare

1.200 de rotatii pe minut este aproape tot ceea ce ai nevoie pentru rezultate foarte bune la spalare. De asemenea, 7 kg capacitate este fara indoiala mai mult decat ar avea nevoie un utilizator obisnuit. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate idealul este reprezentat de cele 1.600 rpm + 9 kg capacitate de incarcare de care dispune masina de spalat WAW32640EU de la Bosch. Modelul WAW28560EU pe care vi l-am prezentat mai devreme are 1400rpm si aceeasi capacitate de incarcare.

De aceea, daca vrei sa fii mereu in top, produsul acesta este de departe una dintre cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci. Iar daca tinem cont si de fiabilitatea inalta asigurata de producatorul german, este practic imposibil sa gresesti.

Masina de spalat Bosch WAW32640EU
Cel mai mic pret din ROMANIA !
Masina de spalat Bosch WAW32640EU

Plata in RATE - Livrare GRATUITA pana la domiciu oriunde in tara - GARANTIE de calitate !

Bosch WAW32640EU este una dintre cele mai performante masini de spalat rufe, are un consum foarte mic de energie electrica si dispune de tehnologia de varf EcoSilence Driver, pentru un raport consum de energie/eficienta la spalare excelent. Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa !   2 motive sa optezi pentru WAW32640EU: 1. i-DOS & ActiveWater Plus Te-ai gandit vreodata ca este cu putinta sa beneficiezi de cele mai bune rezultate la spalare, utilizand exact cantitatea de ...
9.4 Scorul total
Review produs

Acestea sunt notele pe care masina de spalat prezentata le-a primit din partea vizitatorilor nostri si a redactorilor Review Center !

Putere centrifugare
10
Calitate si performanta
10
Dotari
9.5
Pret
8
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0
    0