Gorenje W6202S

Gorenje W6202S, masină de spălat cu un consum foarte mic, clasa A++
8
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

2 motive sa cumperi masina de spalat rufe Gorenje W6202S:

Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa !

Clasa de eficienta energetica A++.

Acest model vine la un pret ce nu depaseste 1.000 de lei si o eficienta energetica superioara altor produse. Incearca numai sa cauti o masina de spalat rufe cu functii si caracteristici similare, la acelasi pret dar care sa aiba si consum foarte mic, conform indicelui garantat de A++. Ce crezi? Nu vei gasi. Gorenje W6202S este una dintre cele mai vandute la momentul actual tocmai pentru acest motiv. Ca sa-ti faci o idee si mai clara, pentru un asemenea pret vei gasi de regula masini de spalat clasa A, sau cel mult clasa A+.

Vezi topul CELOR MAI VANDUTE masini de spalat din ROMANIA !

Capacitatea de incarcare de 6 kg.

Iarasi, raportandu-ne la pretul sau foarte mic, W6202S se numara printre putinele masini de spalat ieftine dar in acelasi timp cu o capacitate de incarcare a rufelor de pana la 6 kg. De regula, la un pret similar capacitatea cel mai des intalnita este cea de 5 kg. Hmm, daca ti se pare putin 1 kg in plus, mai gandeste-te.

Imagineaza-ti spre exemplu ca pentru 2 perechi de camasi si una de pantaloni va trebui sa pornesti un nou ciclu de spalare. Ei, ce zici de asta? Parerea noastra este ca orice kilogram in plus conteaza, si pana la urma, de ce ai plati o suma identica pe un produs cu o capacitate mai mica?

Gorenje W6202S
Cel mai mic pret din Romania !
Masina de spalat Gorenje W6202S

DOAR 39 ron pe luna la PLATA IN RATE | Livrare GRATUITA la domiciliu + Garantie 2 ani !

2 motive sa cumperi masina de spalat rufe Gorenje W6202S: Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa ! Clasa de eficienta energetica A++. Acest model vine la un pret ce nu depaseste 1.000 de lei si o eficienta energetica superioara altor produse. Incearca numai sa cauti o masina de spalat rufe cu functii si caracteristici similare, la acelasi pret dar care sa aiba si consum foarte mic, conform indicelui garantat de A++. Ce crezi? Nu vei gasi. Gorenje W6202S este una dintre cele mai ...
8 Scorul total
Review produs

Notele pe care le-a primit masina de spalat prezentata mai sus:

Putere centrifugare
8
Calitate si performanta
7
Dotari
9
Pret
8
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0
    0