Pistolul de vopsit Black&Decker HVLP400

8.9
Notele utilizatorilor: 9.0/10 (1 voturi)

Daca ai nevoie sa vopsesti la o calitate superioara, achizitioneaza cu incredere acest pistol de vopsit Black&Decker HVLP400 care, cu siguranta, va face ca vopsitul sa devina o placere. Uita de pensule, trafaleti, maini murdare si irosire de vopsea pentru ca acum poti avea o scula care aproape ca iti face singura treaba. In plus este ieftin! Acest model este foarte puternic, avand 450 W si are un rezervor imens pentru vopsea, de 1200 ml, deci nu trebuie sa va faceti griji cu incarcarea continua. Vezi OFERTA ZILEI aici !

 

Ce face ca acest pistol de vopsit sa fie unic?

Faptul ca tehnologia folosita a dus la separarea unui pistol electric de vopsit conventional in 2 componente: compresorul de aer care ramane pe sol si unealta propriu-zisa cu recipientul de vopsea, iar comanda acestuia se face printr-un furtun flexibil cu o lungime de 6 m. Astfel mana nu oboseste si poti vopsi mai mult timp, mai repede si cu o precizie mult mai mare decat de obicei.

In plus, design-ul acestui model este unul foarte frumos care atrage furori. Cu siguranta vecinul sau colegii de munca va vor intreba de unde l-ati cumparat, si cand le veti arata si cat de bine isi face treaba ii veti da clar pe spate!

Pistolul de vopsit Black&Decker HVLP400

Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completa!

Black&Decker HVLP400 are un rezervor mare de vopsea!

Nu trebuie sa ne oprim din vopsit pentru a umple tot timpul rezervorul de vopsea. Acest tip de pistol foloseste un rezervor de 1,2l (putin mai mic decat cel al modelului Flexio W585 de la Wagner) ce permite eficientizarea procesului de vopsire. Umplerea este usoara si se face cu ajutorul recipientului de amestec si cupa de vascozitate. Astfel vom face mai putina murdarie, iar curatarea se face foarte rapid.

 

Tehnologie moderna de ultima generatie

Black&Decker HVLP400 dispune de multe facilitati fata de un pistol de vopsic clasic, sau unul la un pret echivalent dar de la alti producatori. In cazul acesta, producatorul a incercat sa inglobeze cea mai noua tehnologie intr-o singura scula, toate la un pret foarte mic.

Reglarea jetului in trei trepte a debitului de vopsea, este usor de inteles de catre orice utilizator si permite pulverizarea pe obiecte de orice dimensiuni, putand avea mai mult control asupra folosirii cantitatii de vopsea adecvate. Astfel nu veti mai avea probleme cu rectificarile migaloase sau corectarile in cazul unei greseli.

Acesta are si o functie de autoselect, indicator de debit pentru a fi mereu bine informati, si utilizeaza asa-numita tehnologie SprayControl care va permite o pulverizare fina a vopselelor si o dispersare redusa a acestora.

Vopsirea in unghi este o alta facilitate interesanta si permite accesul in zone dificile, cum ar fi un colt unde vrei sa vopsesti fara sa se acumuleze multa vopsea si sa se prelinga. Controlul debitului fara trepte permite lucrul cu o mai mare precizie decat in cazul acestuia de la Bosch despre care va vorbeam acum ceva vreme.

Alimentarea modelului Black&Decker HVLP400 este monofazica de 220V si are un consum redus de energie de 450W, aspect foarte important pentru cei care fac economie.

 

Parerea utilizatorilor

Despre acest produs am auzit numai pareri de bine, atat referitoare la pret, cat si la calitatea acestuia. Multi spun ca nu se putea face o alegere cu un raport calitate/pret mai bun si de aceea l-au ales. Este de crezut, cand tinem cont cate facilitati aduce, mai ales pentru vopsitorii profesionisti.

Daca te-ai hotarat sa il cumperi, sau vrei sa vezi si alte produse similare, poti verifica disponibilitatea acestuia cat si o lista intreaga de specificatii, sau pretul actualizat al pistolului de vopsit facand un click pe butonul de pret de mai jos.

 

Pistolul de vopsit Black&Decker HVLP400
Cel mai mic pret din Romania !
Pistol de vopsit Black&Decker HVLP400

Cumpara de la eMag si ai 24 luni garantie + transport gratuit si verificarea coletului la primire!

Daca ai nevoie sa vopsesti la o calitate superioara, achizitioneaza cu incredere acest pistol de vopsit Black&Decker HVLP400 care, cu siguranta, va face ca vopsitul sa devina o placere. Uita de pensule, trafaleti, maini murdare si irosire de vopsea pentru ca acum poti avea o scula care aproape ca iti face singura treaba. In plus este ieftin! Acest model este foarte puternic, avand 450 W si are un rezervor imens pentru vopsea, de 1200 ml, deci nu trebuie sa va faceti griji cu incarcarea ...
8.9 Scorul total
Review produs

Parerile noastre si ale utilizatorilor despre produsul prezentat in articol.

8.8Scorul Reviewcenter.ro
Performanta
9
Pret
9.5
Putere si randament
8
9.0Scorul utilizatorilor
Performanta
9
Pret
9
Putere si randament
9
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0