Ferastrau vertical Bosch PST 700 E

8.2
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Bosch PST 700 E este un ferastrau vertical foarte practic, cu maner ergonomic mai mic cu 21% si mai usor cu 15% fata de generatiile anterioare, un motor puternic de 500 W care asigura un randament maxim chiar si pentru cele mai dificile lucrari, precum si o functie de suflare pentru o vizibilitate asupra liniei de taiere mai buna ca oricand. Vezi OFERTA valabila DOAR AZI !

 

3 motive sa optezi pentru PST 700 E:

1. Designul ergonomic si manevrabilitatea usoara

Designul ergonomic al noului ferastrau Bosch este de departe unul dintre principalele sale avantaje si primul aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare inainte de a face aceasta achizitie. De ce? Ar fi multe de spus, dar astazi vom pune in evidenta doar faptul ca acest ferastrau iti ofera toate conditiile necesare pentru a-l utiliza ore in sir, fara a simti nici cea mai mica urma de oboseala. Pe langa faptul ca este mult mai usor ca celelalte, Bosch PST 700 E vine acum si cu un nou design – 100% ergonomic – care iti asigura una dintre cele mai bune manevrabilitati posibile pentru un astfel de produs.

bosch pst 700e

Mai multe IMAGINI la rezolutie completa !

2. Randamentul mare si functiile avansate

Manerul soft grip, precizia inalta la taiere si vibratiile foarte reduse nu ar avea nici o relevanta daca nu ar fi sustinute de o putere mare de lucru si un randament pe masura. Dar ferastraul nu ne dezamageste cu nimic, cu atat mai putin la capitolul performante. Bosch PST 700 E este echipat cu un motor puternic de 500 W, care la cele nu mai putin de 3.100 rpm asigura o taiere in adancime de 70 mm pentru lemn, 4 mm pentru otel si 10 mm pentru aluminiu. De asemenea, atat functia sa de suflare cat si racordul pentru aspirarea prafului, ca si talpa robusta cu reglaje avansate, sunt tot atatea elemente care contribuie la executarea unor lucrari rapide si de mare finete. Vezi si ferastraul circular de la Bosch care a facut furori printre utilizatori.

De remarcat de asemenea si tehnologia SDS de la Bosch care asigura o schimbare sigura si rapida a panzelor de ferastrau, fara utilizarea unei chei, precum si sistemul electronic pentru reglarea numarului de curse in functie de materialul ce trebuie prelucrat.

3. Parerile bune ale celor care l-au utilizat

Ei bine, in ceea ce priveste aprecierile de care se bucura in prezent, Bosch PST 700 E ocupa un binemeritat loc 1 in clasamentul preferintelor utilizatorilor. Mai mult decat atat, este chiar cel mai vandut ferastrau vertical compact din gama sa de pret.

La data cand scriem aceste randuri, PST 700 E strangea nu mai putin de 120 de mini review-uri din partea celor care l-au utilizat si un rating general de 4,87 pe o scara de la 1 la 5. Asadar, opinia cumparatorilor este una foarte buna, un motiv mai mult decat suficient sa optezi cu toata increderea pentru acest ferastrau.

Iata in continuare si o scurta prezentare video a produsului, cu indicarea principalelor sale caracteristici. Pentru informatii complete, inclusiv valabilitatea ofertei, pretul actualizat sau perioada de garantie, click pe butonul pozitionat in continuarea acestui clip.

Ferastrau vertical Bosch PST 700 E
Cel mai mic pret din Romania !
Ferastrau vertical Bosch PST 700 E

La eMag ai 24 de luni Garantie, Livrare GRATUITA si posibilitate de retur in 30 de zile.

Bosch PST 700 E este un ferastrau vertical foarte practic, cu maner ergonomic mai mic cu 21% si mai usor cu 15% fata de generatiile anterioare, un motor puternic de 500 W care asigura un randament maxim chiar si pentru cele mai dificile lucrari, precum si o functie de suflare pentru o vizibilitate asupra liniei de taiere mai buna ca oricand. Vezi OFERTA valabila DOAR AZI !   3 motive sa optezi pentru PST 700 E: 1. Designul ergonomic si manevrabilitatea usoara Designul ergonomic al ...
8.2 Scorul total
Review produs

Parerile noastre si ale utilizatorilor despre produsul prezentat in articol.

Performanta
9
Pret
8
Putere si randament
7.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0