Televizor LG 49UB830V

lg_49ub830v
9.7
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Este un televizor mare, care pune un foarte mare accent pe experienta utilizatorului si pe calitatea imaginii. Din acest motiv, este dotat cu tehnologii de ultima generatie, care fac fiecare element sa para cat se poate de real.
Este un televizor care atrage atat prin aspect, cat si prin dotari, fiind extrem de apreciat in randul utilizatorilor.

Cum arata LG 49UB830V?

Arata bine. O prima privire asupra lui iti dezvaluie un televizor care aproape ca nu are rame. Sunt atat de subtiri, incat atunci cand te uiti la el nici nu iti dai seama ca exista. Practic, te vei bucura de imagini excelente, extrase parca din realitate.
Ecranul sau de 124 de cm asigura foarte multe detalii, indiferent de ceea ce faci cu televizorul si garanteaza o experienta de neuitat.
Chiar daca este mare, are o grosime de doar 38.2 mm fara stand si o greutate care nu depaseste 18.2 kg.
Datorita grosimii reduse, poate sa fie pozitionat fara probleme pe un perete.

Care sunt dotarile cu care iese in evidenta?

Exista cateva elemente prin intermediul carora acest televizor uimeste. Unul dintre acestea este ecranul IPS 4k. Acesta reda culori extrem de placute si foarte realie, la o rezolutie 4K. Rezolutia 4K este mult mai clara decat rezolutia HD, oferind imagini ireprosabile.
Ecranul IPS este foarte rezistent si poate sa afiseze inclusiv imagini 3D. Asadar, daca iti doresti imagini care ies din televizor, acesta iti poate rezolva orice problema.
Un alt mare plus pe care il are, este faptul ca este smart. Prin intermediul sau, ai acces nelimitat la divertismentul de cea mai buna calitate. Iti poti selecta continutul de pe internet si poti urmari cu usurinta doar ceea ce te intereseaza.
Pentru completarea calitatii, vine echipat si cu un sunet deosebit, care reuseste sa ofere claritate maxima prin cele 2 boxe de 10 W.
Inglobate intr-o singura carcasa, toate aceste dotari fac din acesta, un televizor exceptional, care merita toata atentia.

Televizor LG 49UB830V
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor LG 49UB830V

Este un televizor mare, care pune un foarte mare accent pe experienta utilizatorului si pe calitatea imaginii. Din acest motiv, este dotat cu tehnologii de ultima generatie, care fac fiecare element sa para cat se poate de real. Este un televizor care atrage atat prin aspect, cat si prin dotari, fiind extrem de apreciat in randul utilizatorilor. Cum arata LG 49UB830V? Arata bine. O prima privire asupra lui iti dezvaluie un televizor care aproape ca nu are rame. Sunt atat de subtiri, incat ...
9.7 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9.5
Design
10
Pret
9.5
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0