Televizor Samsung 55H6240

Televizor Samsung 55H6240
9
Notele utilizatorilor: Nici o nota data pana acum! Adauga reviewul tau

Pentru foarte multi dintre noi, atunci cand vine vorba despre filme, jocuri sau emisiuni, marimea ecranului chiar conteaza. Este si normal: detaliile se vad mult mai bine iar daca ecranul este unul de buna calitate, imaginile sunt foarte apropiate de realitate.
Samsung 55H6240 este un televizor pe care toti cei pretentiosi il pot privi cu mare interes. Este mare, avand nu mai putin de 138 de cm in diagonala si dispune de o multime de tehnologii moderne, precum 3D si LED, facand fiecare imagine sa fie o adevarata delectare.

Cum arata Samsung 55H6240?

Aspectul acestui televizor este unul foarte placut. Desi, in aparenta, este un aspect standard, detaliile il dau de gol si il introduc in clasa televizoarelor superioare. Are rame negre, foarte subtiri, dimensiunile sale sunt perfecte, in asa fel incat sa se potriveasca in orice camera si sa poata fi pus atat pe un perete, cat si pe un birou, iar parerile utilizatorilor sunt foarte bune. Din acest motiv, este unul dintre cele mai vandute televizoare de la Samsung.
Daca te hotarasti sa il folosesti pe masuta de televizor, suportul iti va oferi un aer futurist, excelent.

Cum se vad imaginile pe acest televizor?

Pana la urma, ceea ce conteaza cu adevarat este modul in care se vad imaginile. Cum este un televizor urias, cu imagini Full HD, putem sa deducem ca totul va fi la superlativ. Meciuri, filme, emisiuni sau jocuri, toate ne vor introduce in lumea lor si ne vor face sa ne simtim parte din poveste.
Un lucru cu adevarat special este faptul ca este un televizor 3D. Asta inseamna imagini care ies din televizor si creaza o adevarata realitate alternativa.
Datorita functiei de smart TV, te poti bucura de foarte mult continut direct online, ceea ce este un alt mare plus pentru Samsung 55H6240.
Fara sa ii fie gasit vreun cusur, Samsung 55H6240 este un televizor perfect pentru orice incapere si este o recomandare deosebita pentru toti cei care isi doresc un televizor excelent.

Televizor Samsung 55H6240
CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !
Televizor Samsung 55H6240

Pentru foarte multi dintre noi, atunci cand vine vorba despre filme, jocuri sau emisiuni, marimea ecranului chiar conteaza. Este si normal: detaliile se vad mult mai bine iar daca ecranul este unul de buna calitate, imaginile sunt foarte apropiate de realitate. Samsung 55H6240 este un televizor pe care toti cei pretentiosi il pot privi cu mare interes. Este mare, avand nu mai putin de 138 de cm in diagonala si dispune de o multime de tehnologii moderne, precum 3D si LED, facand fiecare imagine ...
9 Scorul total
Review produs

Vezi notele primite de acest televizor din partea utilizatorilor si a echipei ReviewCenter.ro

Performanta
9
Design
9
Pret
9
Adauga reviewul tau
Nici un comentariu pana acum

    Lasa un comentariu la acest review

    0
    0
    0